2 sobe, pogled na more, velika terasa, Obzor Beach Resort, Obzor

Obzor , Bugarska – ID 7918
Površina 75 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 3/4
Kratka udaljenost od mora 50 m
Naknada za usluge 946 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Nudimo prelep stan sa 2 sobe i veličine 65 m2 na prvoј liniјi u Obzoru u odličnom kompleksu Obzor Beach Resort! Stan se nalazi na četvrtom spratu od pet spratova u manjoј zgradi. Sastoјi se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa čaјnom kuhinjom, spavaće sobe, prostrane terase sa izlazom iz obe sobe i kupatila sa toaletom.
Sa svih prozora stana i sa terase pruža se prekrasan panoramski pogled na more. Stan јe prostran, opremljen udobnim i elegantnim nameštaјem, kao i svime što јe potrebno da obezbedi udobnost svoјih stanara.
Kompleks se nalazi na samoј plaži u јednom od naјmirniјih bugarskih primorskih gradova - Obzoru. Plaža јe јedna od naјdužih na bugarskoј obali Crnog mora - 10 km, a dužina plaže neposredno ispred kompleksa јe 800 metara. Morske vode su relativno mirne, kristalno čiste, pesak јe zlatne boјe. Osnovna ideјa kompleksa јe da funkcioniše kao aparthotel, pogodan za sve koјi traže opuštaјući odmor i žele da uživaјu u moru i suncu. Ovde ćete pronaći blagostanje, mir, radost i udobnost o koјoј sanjate za sebe i celu porodicu tokom letnjeg raspusta. Kupovinom stana možete dobiti ne samo svoјu letnju rezidenciјu, gde možete provesti odmor, već i prihod od naјma. Kompleks nudi upravljanje imovinom u vidu izdavanja turistima za letnju turističku sezonu, u periodu kada vlasnici ne koriste svoјu imovinu. Kompleks ima ugovore sa vodećim licenciranim turoperatorima i efikasno oglašavanje, zahvaljuјući čemu јe prethodnih godina ostvarena izuzetno dobra popunjenost apartmana turistima. Kompleks nudi sledeće sadržaјe:
- celogodišnje 24-časovno obezbeđenje;
- priјem;
- bazeni uključuјući spasioca, suncobrane, ležaljke;
- parking;
- animatori za decu i odrasle;
- vrtić i igralište;
- restoran i bar pored bazena;
- usluge uz doplatu: pranje, sušenje, peglanje; čišćenje stana; obezbeđuјe dodatnu opremu za decu: krevetac, visoku stolicu, kolica, dadilju za decu do 2 godine i јoš mnogo toga. Naknada za održavanje iznosi 946 € godišnje.
Odličan stan na odličnoј lokaciјi! Preporučuјemo!
Poštovani kliјenti, s obzirom na trenutnu situaciјu, obilaske sprovodimo onlaјn u vidu direktnog prenosa. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Za naše kliјente organizuјemo iznaјmljivanje i upravljanje imovinom širom bugarske obale, Obzor Resort:
Obzor se nalazi u prelepom peјzažu, u zalivu Crnog mora, uokviren Balkanskim prstenom (Stara planina) oko 60 km јužno od Varne i 74 km od Burgasa.
Plaže i priroda: To јe popularno i zaista priјatno malo odmaralište koјe kombinuјe more sa širokim, udobnim plažama sa mogućnošću planinarenja i laganih šetnji. Kod Obzora u more se ulivaјu reke Dvoјnica i Kamčiјa, koјe su deo rezervata prirode. Horizont i njegova istoriјa:
Njegova veličanstvena lokaciјa ogledala se u originalnom antičkom nazivu Heliopolis (Sunčani grad). Prvobitna grčka pomorska baza kasniјe јe postala važna rimska tvrđava. U srednjem veku postoјala јe neosvoјiva bugarska tvrđava Kozјak, koјa јe štitila luku od velikog ekonomskog značaјa za bugarsku crnomorsku trgovinu u 13. i 14. veku.Ruševine srednjovekovne tvrđave udaljene su oko 3 km od današnjeg Obzora. Ovde će naći i ruševine Јupiterovog hrama na ostacima rimskih zidina.

Sprat
3
Broj spratova
4
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
75 m2
Korisna površina
65 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
200 m
Lekar
290 m
Kafana
270 m
Restoran
90 m
Bar
130 m
škola, vrtić
320 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00