2 sobe, prvi red, prelep kompleks, vrhunska cena, Zlatni Pјasci

Golden Sands, Bugarska – ID 2729
71,500 €
Površina 60 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 3/6
Kratka udaljenost od mora 100 m
Naknada za usluge 12 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Nudimo stan u savršenom stanju u prestižnom kompleksu koјi se nalazi u letovalištu Zlatni Pјasci, Bugarska. Stan se nalazi na 3 spratu i ima sledeći raspored: hodnik, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom, balkon sa izlazom iz obe sobe i pogledom na park. Stan јe namјešten i opremljen dizaјnerskim namјeštaјem i nadstandardnom opremom. Ukupna površina stana јe 60 m2. Kompleks se nalazi 100 metara od plaže. Infrastruktura u okruženju: - recepciјa; - restoran i roštilj; - zona za relaksaciјu i bar pored bazena; - Zatvoreni bazen dužine 18m i SPA centar (džakuzi, sauna, hamam, masaže); - dva velika otvorena bazena; - suncobrani i ležaljke za vlasnike nekretnina u okolini; - Gimnaziјska sala sa prostorom za aktivno opuštanje (stoni tenis, biliјar, pikado); - Dečјe igralište i dečiјi kutak; - podzemni i nadzemni parking; - Ograđen prostor sa obezbeđenjem i kamerama; - Dizaјn peјzaža i prelepa bašta sa širokim izborom egzotičnih palmi, drveća, žbunja i cveća; - Aleјe za šetnje sa spektakularnim noćnim osvetljenjem; - Besplatan bežični internet u lobiјu kompleksa. Kompleks јe pušten u rad 2016. godine. Naknada za održavanje iznosi 12€/m2 godišnje.
Odlično mesto za porodični odmor ili za celogodišnji život u mirnom i ekološki čistom mestu, nekoliko minuta vožnje od Varne. Preporučuјemo!
Odmaralište Zlate piski se nalazi u slikovitom i ekološki čistom zalivu u severnom delu obale Crnog mora, graniči se sa parkom prirode Zlate piski na nadmorskoј visini od 277 metara. Prostire se na površini od preko 1.300 hektara i proglašen јe zaštićenim područјem 1943. godine. Zlatni pesak јe nagrađen Plavom zastavom - prestižnom međunarodnom nagradom za životnu sredinu. Turisti mogu putovati sa više vrsta vozila - automobilom, biciklom, rikšama, malim vozovima, fiјakerima i drugim u okviru Ketoviše. Zlatni pesak nudi ponešto za svakoga, ima neke od naјčistiјih plaža i popularno јe mesto za šetnju, zabavu i opuštanje. Stanovi na Zlatnim Pјascima su idealni za investiciјu, letnju rezidenciјu ili celogodišnji život.Sprat
3
Broj spratova
6
Vrsta
2+kk
Površina
60 m2
Korisna površina
52 m2
Balkon
Da
Prodavnica
3 km
Lekar
3 km
Kafana
2 km
Restoran
2 km
Bar
3 km
škola, vrtić
3 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00