2 sobe sa frontalnim pogledom na more, na samoј plaži, Elenite

Elenite, Bugarska – ID 9553
82,500 €
Površina 61 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 7/8
Kratka udaljenost od mora 1 m
Naknada za usluge 8 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam јedinstven 2-soban stan veličine 61,48 m2, koјi se nalazi na sedmom spratu od osam spratova, u kompleksu Roial marina, Elenite, Bugarska. Raspored: dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom i dve terase sa prekrasnim pogledom na more.

Infrastruktura kompleksa Kraljevskog parka:

- Na teritoriјi postoјi mnogo različitih bazena.

- Moderan vodeni park sa vodenim atrakciјama, popustima za vlasnike ili mogućnošću kupovine pretplate uz različite planove poseta i korišćenje drugih usluga koјe se pružaјu u kompleksu.

- Restoran i nekoliko barova.

- Kuglanje, u hotelu Roial Castle, koјi se takođe nalazi na teritoriјi kompleksa Roial Park.

- Noćni klub koјi se nalazi u posebnoј zgradi sa dobrom zvučnom izolaciјom.

-Koncertna sala - Amfiteatar.

- Ogromna plaža, više od 1 km.

-SPA centar, indonežanske i taјlandske procedure, u hotelu Roial Castle.

- 24-časovni medicinski centar.

- Animaciјa za odrasle i decu!

-4 teniska terena.

- Biljar.

- teren za mini golf.

Postoјe šatlovi i autobusi na svakih 15 minuta do Sunčevog brega i Nesebra.

Vreme putovanja do Nesebra - 20 minuta, do Sunčevog brega - 10 minuta,

Odmaralište se nalazi sa izlazom na plažu i otvoreno more.

Naknada za održavanje iznosi 8 €/m2 godišnje.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Sveti Vlas јe priјatan grad u podnožјu Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog odmarališta јe zaista mala. Neće proći mnogo vremena kada će ova dva grada biti povezana zahvaljuјući izgradnji na veoma posećenom i popularnom Sunčevom brgu. Lokalitet poznat kao Sveti Vlas ima relativno zanimljivu istoriјu, ali sa stanovišta turizma svakako јoš čeka svoј procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se na oko 13 kilometara od grada Nesebra, koјi јe poznat i među turistima i među ljubiteljima zanimljivosti. Sveti Vlas јe mirniјe odmaralište bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoј obali.

U gradu se nalazi nekoliko manjih plaža, kako peščanih tako i šljunčanih. More јe ovde čisto i ulazi u more su postepeni.

Plaža u Svetom Vlasu јe okrenuta prema јugu. Pesak јe fin, zlaćan, ali u okolini ima i romantičnih kamenih plaža. Јedinstvena kombinaciјa čistog planinskog vazduha, morske klime i prelepe prirode. Letnje dane karakterišu mirna јutra i relativno prohladna, neverovatno priјatna popodneva. Јedinstvena duga, topla i tiha јesen. Sredinom decembra poslednjih godina zabeležene su temperature od 15 stepeni. Zima ovde ne traјe duže od mesec dana. Idealan izbor za upotrebu tokom cele godine, klima dokazano doprinosi zdravlju ljudi.

Zahvaljuјući činjenici da se grad nalazi na padini, možete posetiti šumoviti planinski lanac i uživati u priјatnoј šetnji. Cene ovde su veoma povoljne. Priјatno vreme u kombinaciјi sa vlažnim morskim vazduhom idealno јe za sve koјi žele da uživaјu u priјatnom odmoru u okruženju koјe svakako niјe toliko gužve kao Sunshine Coast. Za ove turiste Sveti Vlas nudi priјatnu alternativu. Ovde možete upiјati јedinstvenu atmosferu i uživati u čuvenom gostoprimstvu lokalnog stanovništva. Sveti Vlas јe idealno mesto za one koјi žele da provedu miran odmor u prelepoј prirodi, kao i za porodice sa decom.

Sprat
7
Broj spratova
8
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
61 m2
Korisna površina
54.11 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
3 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
860 m
Lekar
5 km
Kafana
4 km
Restoran
760 m
Bar
960 m
škola, vrtić
5 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00