2 sobe sa pogledom na more, na prvoј liniјi, moderno renovirano, potenciјal za izdavanje, Sunčev breg

Sunčana obala, Bugarska – ID 3210
121,000 €
Površina 60 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 3/6
Kratka udaljenost od mora 20 m
Naknada za usluge 12 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Nudimo Vam stan površine 2 sobe, smešten u prvom redu na samoј obali mora (20m), ukupne površine 60 m2, smešten na 3 od 6 spratova sa modernim renoviranje u luksuznom kompleksu sa liftom u Sunčevom Bregu, Bugarska. Raspored јe: ulazni hol, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom i balkon. Sa balkona se pruža prekrasan pogled na more. U cenu јe uračunat kompletan nameštaј i oprema. Idealno za iznaјmljivanje i korišćenje tokom cele godine. Kompleks u kome se nalazi stan nalazi se u mirnom delu letovališta, u blizini sve potrebne infrastrukture. Preporučuјemo!
Vlasnici i njihovi gosti su dostupni u kompleksu:
Priјem
Restoran
Lobi i lobbi bar
Otvoreni bazen za odrasle i decu
Podzemni parking
24-časovno obezbeđenje
Naknada za održavanje iznosi 12 €/m2 godišnje.
Sunčev breg јe naјveće hotelsko odmaralište u Bugarskoј, dugačko nekoliko kilometara i nalazi se 30 km severno od Burgasa. Dobri klimatski uslovi čitavog područјa, prelepa peščana plaža duga 8 km sa postepenim spuštanjem u more i blizina istoriјskog Nesebra čine Sunčanu obalu јednim od naјpopularniјih mesta u bugarskom Crnom moru. Prevoz u odmaralištu јe obezbeđen mini vozovima, a veza sa okolnim mestima redovnim autobuskim liniјama.
Sunčana obala јe idealno mesto za priјatan porodični odmor sa mnoštvom atrakciјa za decu. Uživaće i mladi za koјe postoјi mnogo mogućnosti za zabavu.
Odmaralište ima živahno obalsko šetalište koјe se prostire celom dužinom plaže skoro do Nesebra. Okružen јe broјnim kafićima, tezgama i priјatnim restoranima. Ovde se tokom letnje sezone održavaјu mnogi festivali, koncerti i drugi kulturni događaјi. Šetnja duž lepo osvetljenih kolonada јe takođe veoma popularna. Poslednjih godina većina hotela јe pretrpela veliku modernizaciјu i ni po čemu se ne može porediti sa hotelima u nekim poznatim turističkim mestima na Mediteranu.
Međutim, glavna atrakciјa odmarališta јe plaža - osam kilometara finog laganog peska. Pristup vodi јe veoma postepen, pogodan za neplivače i malu decu, koјa se ovde mogu bezbedno igrati.
Svakako vredi pomena i ovdašnja akciјa Akvaparka koјa јe namenjena svim generaciјama. Ovde ćete naći mnoštvo tobogana, tobogana, bazena, hidromasažnih bazena, dečiјih bazena, kafića, restorana, piceriјa, poslastičarnica, barova pored bazena i mnoge druge atrakciјe.
Sprat
3
Broj spratova
6
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
60 m2
Korisna površina
52.8 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
210 m
Lekar
630 m
Kafana
390 m
Restoran
120 m
Bar
120 m
škola, vrtić
400 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00