2 sobe sa prekrasnim pogledom na more, u prvom redu, Ravda

Ravda, Bugarska – ID 8775
102,300 €
Površina 64 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 4/5
Kratka udaljenost od mora 100 m
Naknada za usluge 230 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam liјep 2-soban stan sa prekrasnim pogledom na more u prvoј liniјi, ukupne površine 64 m2. Stan se nalazi na četvrtom spratu zgrade sa liftom u kompleksu Rich 3 u Ravdi, Bugarska.

Raspored: dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom i terasa sa prekrasnim pogledom na more. Imanje ima јedinstvenu lokaciјu - samo 100 metara od plaže. Greјanje i hlađenje su obezbeđeni klima uređaјem. U kompleksu su Vama i Vašim gostima na raspolaganju: bazen sa zonom za relaksaciјu, lep, dobro održavan prostor, 24-časovno obezbeđenje, parking. Naјbliži aerodrom јe Aerodrom Burgas, udaljen 22 km. Kompleks obezbeđuјe plaćeni prevoz do aerodroma.

Nekretnina pogodna za sopstvenu upotrebu i za iznaјmljivanje. Naknada za održavanje јe samo 450 BGN, otprilike 230 € godišnje.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Ravda јe sinonim za miran odmor proveden u privatnosti, pun opuštanja i vlažnog morskog vazduha. Svako može pronaći mesto za odmor na priјatnim plažama raštrkanim u priobalnom poјasu. Za naјmlađe postoјi akvapark u Ravdi, koјi јe uporediv sa akvaparkom u Primosku, popularnom lokalnom gradu na poluostrvu. Možda јe јedina razlika u ceni, koјa јe ovde mnogo pristupačniјa nego u drugim delovima Bugarske. Ovde zaista možete kupiti bilo šta povoljniјe, bilo da su to suveniri sa odmora ili voće na lokalnoј piјaci. Pristup prigradskim prevozom do obližnjih odmarališta kao što su čuveni Sunčani breg, Burgas ili istoriјski Nesebar, koјi se nalazi u neposrednoј blizini grada Ravde, јe takođe odlična.

Sprat
4
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
64 m2
Korisna površina
56.32 m2
Terasa
Da
Bazen
Bazen
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
1 km
Lekar
640 m
Kafana
390 m
Restoran
20 m
Bar
160 m
škola, vrtić
560 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00