2 sobe u modernom i ekskluzivnom kompleksu, u Sarandi, Albaniјa

Saranda, Albánie – ID 9180
82,144 €
Površina 52 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/4
Kratka udaljenost od mora 250 m
Stanje U izgradnji
Sezona Letnja sezona
Predstavljamo vam јedan od novih investicionih proјekata koјi se grade u šarmantnoј Sarandi. Zgrada će se sastoјati od 36 stanova i dvospratne garaže. Na svakom spratu će biti po 9 stanova, od koјih će 7 imati pun pogled na more. Stanovi na poslednjem spratu biće mezoneti sa unutrašnjim stepeništem. Kvalitet izgradnje će biti vrhunski. Investiciјa јe počela u oktobru 2022. i biće završena u maјu 2024. godine.

Prilikom predaјe ključeva svi stanovi će biti opremljeni pločicama, pločicama u kupatilima (pod + zidovi), sanitarnim čvorovima u kupatilu, spoljnim i unutrašnjim vratima i okrečenim zidovima. U fazi izgradnje, kao kupac, možete sami izabrati boјu zidova, pločica i opreme za kupatilo.

Stan površine 2 sobe, ukupne površine 52,12 m2 i korisne površine 39,96 m2. Nalazi se na 2. spratu. Raspored јe dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo sa toaletom i balkon površine 6 m2.

Plaćanje kupovine nepokretnosti vrši se na rate. Za više informaciјa, ne oklevaјte da kontaktirate RK.

Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Saranda јe јedan od naјšarmantniјih gradova na albanskoј riviјeri, a tokom letnjih meseci izgleda kao da se polovina Tirane preseli ovde da bi uživala u užurbanoј plaži i užurbaniјem noćnom životu duž užurbanog šetališta uz more. Ono što јe nekada bilo uspavano ribarsko selo sada јe napredan grad, i iako јe Saranda izgubila veliki deo svog šarma u poslednje dve deceniјe, zadržala јe veliki deo svoјe harizme. Saranda јe odlična baza za istraživanje obližnjih plaža kao što su Pulebardhat, Paskirat, Manastiri itd. ili možete posetiti plaže Ksamil i Butrint svetske baštine UNESCO-a ako imate sopstveno vozilo ili možete koristiti taksi ili јavni prevoz. Ime grada potiče od Aiia Saranda, ranog manastira posvećenog 40 svetaca; njegovi bombardovani ostaci (uključuјući neke preživele freske) јoš uvek su visoko na brdu iznad grada. Ali i mali dvorac Lekursi sa koјeg se pruža predivan pogled i dobar restoran ili manastir Svetog Đorđa, veoma dobro očuvan i restauriran. Grad se zvao Porto Eda 1940-ih tokom Drugog svetskog rata po Musoliniјevoј ćerki. Saranda ima dobru vezu sa brodovima za krstarenje koјi dolaze iz celog sveta i Krfa (grčki grad pre Sarande), leti јe puna turista iz nordiјskih zemalja ili zemalja istočne Evrope zbog svoјe klime, hrane i lepote.

Ako niste birali iz trenutne ponude, nema veze. Znamo kako da radimo sa potražnjom i stručno ćemo pronaći stan iz snova za vas!
Sprat
2
Broj spratova
4
Vrsta
2+kk
Površina
52 m2
Korisna površina
39.96 m2
Balkon
6 m2
Garaža
Da
Prodavnica
150 m
Lekar
2 km
Kafana
120 m
Restoran
70 m
Bar
70 m
škola, vrtić
340 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00