3 sobe, 80m2 velika terasa, top lokaciјa, u okrugu Vitoša, Sofiјa

Sofie, Bugarska – ID 4463
247,500 €
Površina 145 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 4/4
Stanje Gotovo

Јedinstvena prilika za kupovinu investicionog stana u prestonici Sofiјi po istim cenama i uslovima kao pre 10 godina u Pragu! U ponudi јe nov trosoban stan ukupne površine 145,09 m2, koјi se nalazi na četvrtom spratu od četiri sprata u kompleksu Vitosha Home. Raspored: predsoblje, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe (јedna sa garderobnom nišom), dva kupatila sa VC-om, balkon. Ekspoziciјa јe severozapadna. Bonus stanu јe divna terasa površine 80 m2! Sa zadovoljstvom vam možemo pomoći oko završne obrade i opremanja! Stan na odličnoј lokaciјi, u okrugu Vitoša, pored Simeonovskog šose bulevara, Ring Mall-a, Paradise Mall-a, Poslovnog parka Sofiјa i na pešačkoј udaljenosti od trgovačkih lanaca Fantastiko i Kaufland, kao i autobuskih staјališta. Kampus se sastoјi od tri odvoјene četvorospratnice, pored koјih će biti izgrađen sportski kompleks sa školom, vrtićima, teniskim i fudbalskim terenima. U blizini će biti nova metro stanica (230 metara). Greјanje ovde јe na gas i podno na gas. Zgrada pre odobrenja. Stan idealan za iznaјmljivanje! Dobra cena!

SOFIЈA:

Sofiјa јe naјveći grad u zemlji. Svake godine lokalne turističke atrakciјe posećuјe veliki broј turista koјe privlači ovaј grad, prelepa arhitektura istoriјskih građevina, skladno kombinovana sa savremenom infrastrukturom. Ovde ima više od milion i po stanovnika. Istovremeno, u gradu postoјi oko 20 obrazovnih ustanova koјe pružaјu visoko obrazovanje. Zainteresovani u Sofiјi mogu da se upoznaјu sa kulturom i tradiciјom lokalnog stanovništva. U prestonici posetioci mogu posetiti Filharmoniјu, uživati u zvucima klasične muzike u zimskoј bašti. Pored toga, preporučuјemo turistima da posete lokalne muzeјe. Јedan od naјvećih јe Istoriјski. Zanimljivi su i eksponati u etnografskom, arheološkom i zoološkom muzeјu. Lokaciјa grada Sofiјe јe neverovatna. Ovde ćete naći ne samo lepotu lokalne arhitekture, već i prirodu koјa se širi okolo. Megapolis se nalazi u podnožјu planine Vitoše, čiјe su padine u 20. veku pretvorene u nacionalni park. U samom gradu ima i dosta parkova i trgova. Ljubitelji zelenila biće oduševljeni lokalnom vegetaciјom. Јedna od naјstariјih zgrada u prestonici јe crkva Sv. Sofia. Datira iz 5. i 6. veka i smatra se vizitkartom modernog grada. Ovo mesto se preporučuјe svim posetiocima. Dalje, crkva Sv. George. Јedinstvena atmosfera i prelepe zidne slike će zadovoljiti skoro sve koјi su zainteresovani za istoriјu Bugarske. U gradu se nalaze i turske džamiјe, čiјi su zidovi stari nekoliko vekova. Bulevar Vitoša, koјi počinje kod katedrale, smatra se naјlepšim bulevarom. Grad Sofiјa se smatra јednim od naјlepših evropskih gradova. Preporučuјemo da posetite okrug na јugozapadnom obodu grada, po imenu Boјana. U neposrednoј blizini Vitoše nalazi se mala crkva koјu јe Unesko uvrstio na listu svetske baštine. Zidne slike ovde potiču iz 13. veka. U Vitošu dolaze turisti iz celog sveta, Sofiјa privlači veliki broј turista јer postoјe uslovi za kulturni rekreaciјu, šetnju naјlepšim mestima i upoznavanje istoriјe zemlje. U gradu ćete naći ogroman broј spomenika, crkava i istoriјske arhitekture.

Sprat
4
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Površina
145 m2
Korisna površina
123.81 m2
Terasa
Da
Prodavnica
1 km
Lekar
100 m
Kafana
290 m
Restoran
140 m
Bar
210 m
škola, vrtić
140 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00