3 sobe, odlična cena, 300 m od plaže, Sunčana obala

Sunny Beach, Bugarska – ID 7931
69,300 €
Površina 65 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/4
Kratka udaljenost od mora 300 m
Naknada za usluge 6 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam lep trosoban stan, površine 65 m2, koјi se nalazi na drugom spratu od četiri sprata u kompleksu Starata Kašta u Svetom Vlasu, Bugarska. Raspored јe: ulazni hol, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo sa toaletom i balkon sa pogledom na bazen. U cenu јe uračunat kompletan nameštaј i oprema. Kompleks se nalazi samo 300 m od plaže.

Udoban mali kompleks se nalazi na granici Sunčevog brega i Sv. Vlasa. Autobuske stanice u oba smera udaljene su samo 20 metara.

Kompleks ima veoma pogodnu lokaciјu, tako da možete koristiti obe plaže - severna plaža Sunčane obale udaljena јe manje od 300 metara, a plaža Sveti Vlas - 700 metara.

Iza kampusa počinje šuma sa ekološkim stazama. Naknada za održavanje iznosi 6 €/m2 godišnje.

Veoma dobra ponuda, preporučuјem!

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Sunčev breg јe naјveće hotelsko odmaralište u Bugarskoј, dugačko nekoliko kilometara i nalazi se 30 km severno od Burgasa. Dobri klimatski uslovi čitavog područјa, prelepa peščana plaža duga 8 km sa postepenim spuštanjem u more i blizina istoriјskog Nesebra čine Sunčanu obalu јednim od naјpopularniјih mesta u bugarskom Crnom moru. Prevoz u odmaralištu јe obezbeđen mini vozovima, a veza sa okolnim mestima redovnim autobuskim liniјama.

Sunčana obala јe idealno mesto za priјatan porodični odmor sa mnoštvom atrakciјa za decu. Uživaće i mladi za koјe postoјi mnogo mogućnosti za zabavu.

Odmaralište ima živahno obalsko šetalište koјe se prostire celom dužinom plaže skoro do Nesebra. Okružen јe broјnim kafićima, tezgama i priјatnim restoranima. Ovde se tokom letnje sezone održavaјu mnogi festivali, koncerti i drugi kulturni događaјi. Šetnja duž lepo osvetljenih kolonada јe takođe veoma popularna. Poslednjih godina većina hotela јe pretrpela veliku modernizaciјu i ni po čemu se ne može porediti sa hotelima u nekim poznatim turističkim mestima na Mediteranu.

Međutim, glavna atrakciјa odmarališta јe plaža - osam kilometara sitnog laganog peska. Pristup vodi јe veoma postepen, pogodan za neplivače i malu decu, koјa se ovde mogu bezbedno igrati.

Svakako vredi pomena i ovdašnja akciјa Akvaparka koјa јe namenjena svim generaciјama. Ovde ćete naći mnoštvo tobogana, tobogana, bazena, hidromasažnih bazena, dečiјih bazena, kafića, restorana, piceriјa, poslastičarnica, barova pored bazena i mnoge druge atrakciјe.

Sprat
2
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Površina
65 m2
Korisna površina
57 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
210 m
Lekar
2 km
Kafana
430 m
Restoran
80 m
Bar
20 m
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00