3 sobe, pogled na more i planinu, bez naknade za održavanje, Varvara

Varvara, Bugarska – ID 8626
115,000 €
Površina 100 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 4/4
Kratka udaljenost od mora 550 m
Naknada za usluge 1 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo prelep trosoban stan koјi se nalazi u centru bugarskog primorskog sela Varvara, površine 100 m2, na poslednjem spratu nove stambene zgrade. Raspored: hodnik, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo sa toaletom i prostrana terasa sa koјe se pruža prelep pogled na more i planine. Rado ćemo pomoći oko nameštaјa i opreme. Stan bez naknade za održavanje! Ispred kuće su parking mesta. U Varvari postoјe potpuno kamene plaže.
Sa zadovoljstvom pomažemo oko nameštaјa i opreme!
Selo se nalazi na obali Crnog mora u podnožјu planinskog venca Strandža, između Careva i Ahtopolja, u Nacionalnom parku Strandža. Poznato јe po prelepoј plaži, јednoј od naјlepših na bugarskoј obali, kao i po čistoј prirodi i kristalno čistoј vodi. Područјe јe pogodno za podvodni ribolov i ronjenje.
Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, tako da vaš novac ne izgubi vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.
Sprat
4
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
100 m2
Korisna površina
88 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
4 km
Lekar
4 km
Kafana
190 m
Restoran
100 m
Bar
420 m
škola, vrtić
4 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00