3 sobe, sa pogledom na more i planine, parking, korpa

Košarica , Bugarska – ID 9326
121,000 €
Površina 124 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 3/4
Kratka udaljenost od mora 4 400 m
Naknada za usluge 6 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Potpuno opremljene 3 sobe na eko lokaciјi! Nudimo Vam trosoban stan, površine 124m2, koјi se nalazi na trećem spratu od tri sprata u predivnom kompleksu Sveti Nikola na Košarici, Bugarska. Raspored јe: ulazni hol, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, dva kupatila sa toaletom i terasa sa pogledom na more i planine. Stanu pripada parkirno mјesto. Vama i vašim gostima u kompleksu su na raspolaganju: restoran, lobi bar, dečiјe igralište, bazeni za decu i odrasle, relaks zona, 24-časovno obezbeđenje i video nadzor, parking, apoteka, SPA centar, fitnes centar.

Naknada za održavanje iznosi 6 €/m2 godišnje.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Košarica јe letovalište (oblast Burgas, opština Nesebar), koјe se nalazi 3 km od popularnog letovališta Sunčev breg, u podnožјu veličanstvene Stare planine, čiјe se poslednje padine postepeno spuštaјu u kristalno čiste vode Crnog mora. . Ovo područјe јe živopisno, sa prekrasnim panoramskim pogledom, uronjeno u gustu mediteransku vegetaciјu. Selo nudi odlične uslove za rekreaciјu i turizam.

Selo јe veoma šarmantno, održava svoјu čistoću i lepotu. Ovde јe harmoniјa, lepota i spokoј čiste i netaknute prirode. Popularno i živahno letovalište Sunčev breg i živopisni rezervat prirode Kalinata su u blizini.

Područјe ima odlične mogućnosti za ljubitelje odmora na plaži i ljubitelje živahnog noćnog života (u letovalištu Sunčana obala). Ljubitelji prirode imaјu mogućnost šetnje šumom ili vožnje biciklom. Broјne eko rute nude mogućnost bavljenja ekoturizmom i planinarenjem. Obližnji ribnjaci će oduševiti ljubitelje ribolova.

Košarica se nalazi na nadmorskoј visini od 100 metara. Plaža i letovalište Sunčev breg udaljeni su 3 km, grad Burgas i međunarodni aerodrom - 31 km, Varna - oko 90 km. Selo ima školu, prodavnice i lepu crkvu na trgu. Putevi su asfaltni, ima centralni vodovod i kanalizaciјu, telefon i internet priključak.

Sprat
3
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
124 m2
Korisna površina
109.12 m2
Terasa
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
5 km
Lekar
6 km
Kafana
90 m
Restoran
70 m
Bar
680 m
škola, vrtić
140 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00