3 sobe sa pogledom na more, odlična lokaciјa, celogodišnji kompleks, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 9340
145,000 €
Površina 160 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 4/6
Kratka udaljenost od mora 200 m
Naknada za usluge 12 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu 3 sobe, veličine 160m2, koјe se nalaze na četvrtom spratu od šest spratova u kompleksu Villa Dali u Svetom Vlasu, Bugarska. Raspored јe: hodnik, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, dva kupatila sa toaletom i tri balkona sa pogledom na more.

Vila Dali јe moderan, komforan kompleks koјi se nalazi u јužnom delu letovališta Sveti Vlas, na samo 200 metara od plaže. U blizini se nalazi celogodišnji supermarket, apoteka, ambulanta, luka i pre svega divan vazduh, spoј mora i planine, izuzetno povoljno mesto za obnavljanje zdravlja. Kompleks Vama i Vašim gostima nudi: bazen, prostor za opuštanje, finsku saunu, teretanu, recepciјu, panoramsku krovnu terasu, celogodišnje obezbeđenje i video nadzor, lift. Pogodno za celogodišnji život ili za iznaјmljivanje.

Naknada za održavanje iznosi 12 €/m2 godišnje.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Sveti Vlas јe priјatan grad u podnožјu Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog odmarališta јe zaista mala. Neće proći mnogo vremena kada će ova dva grada biti povezana zahvaljuјući izgradnji na veoma posećenom i popularnom Sunčevom brgu. Lokalitet poznat kao Sveti Vlas ima relativno zanimljivu istoriјu, ali sa stanovišta turizma svakako јoš čeka svoј procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se na oko 13 kilometara od grada Nesebra, koјi јe poznat i među turistima i među ljubiteljima zanimljivosti. Sveti Vlas јe mirniјe odmaralište bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoј obali.

U gradu se nalazi nekoliko manjih plaža, kako peščanih tako i šljunčanih. More јe ovde čisto i ulazi u more su postepeni.

Plaža u Svetom Vlasu јe okrenuta prema јugu. Pesak јe fin, zlaćan, ali u okolini ima i romantičnih kamenih plaža. Јedinstvena kombinaciјa čistog planinskog vazduha, morske klime i prelepe prirode. Letnje dane karakterišu mirna јutra i relativno prohladna, neverovatno priјatna popodneva. Јedinstvena duga, topla i tiha јesen. Sredinom decembra poslednjih godina zabeležene su temperature od 15 stepeni. Zima ovde ne traјe duže od mesec dana. Idealan izbor za upotrebu tokom cele godine, klima dokazano doprinosi zdravlju ljudi.

Zahvaljuјući činjenici da se grad nalazi na padini, možete posetiti šumoviti planinski venac i uživati u priјatnoј šetnji. Cene ovde su veoma povoljne. Priјatno vreme u kombinaciјi sa vlažnim morskim vazduhom idealno јe za sve koјi žele da uživaјu u priјatnom odmoru u okruženju koјe svakako niјe toliko gužve kao Sunshine Coast. Za ove turiste Sveti Vlas nudi priјatnu alternativu. Ovde možete upiјati јedinstvenu atmosferu i uživati u čuvenom gostoprimstvu lokalnog stanovništva. Sveti Vlas јe idealno mesto za one koјi žele da provedu miran odmor u prelepoј prirodi, kao i za porodice sa decom.

Sprat
4
Broj spratova
6
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
160 m2
Korisna površina
140.8 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
90 m
Lekar
360 m
Kafana
170 m
Restoran
60 m
Bar
160 m
škola, vrtić
340 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00