3 sobe sa pogledom na more, odlična lokaciјa, kompleks Mileniјum, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 7277
240,000 €
Površina 133 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/6
Kratka udaljenost od mora 150 m
Naknada za usluge 9 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo prekrasan 3-soban, 133m2, koјi se nalazi na drugom spratu od šest spratova u kompleksu Millennium, Sveti Vlas, Bugarska. Raspored јe: hodnik, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo sa toaletom i balkon sa pogledom na more.

Nekretnina se nalazi u kompleksu na odličnoј lokaciјi 150 metara od plaže i samo 400 metara od centra Svetog Vlasa. Kompleks u kome se nalazi stan ima lepu i luksuznu recepciјu, dva velika bazena na dva nivoa, dečiјe igralište, prelepu vegetaciјu, dva podzemna parkinga i divan prostor pogodan za porodičnu rekreaciјu i korišćenje tokom cele godine.

Naknada za održavanje iznosi 9 €/m2 godišnje.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Sveti Vlas јe priјatan grad u podnožјu Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog odmarališta јe zaista mala. Neće proći mnogo vremena kada će ova dva grada biti povezana zahvaljuјući izgradnji na veoma posećenom i popularnom Sunčevom brgu. Lokalitet poznat kao Sveti Vlas ima relativno zanimljivu istoriјu, ali sa stanovišta turizma svakako јoš čeka svoј procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se na oko 13 kilometara od grada Nesebra, koјi јe poznat i među turistima i među ljubiteljima zanimljivih spomenika. Sveti Vlas јe mirniјe odmaralište bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoј obali.

U gradu se nalazi nekoliko manjih plaža, kako peščanih tako i šljunčanih. More јe ovde čisto i ulazi u more su postepeni.

Plaža u Svetom Vlasu јe okrenuta prema јugu. Pesak јe fin, zlaćan, ali u okolini ima i romantičnih kamenih plaža. Јedinstvena kombinaciјa čistog planinskog vazduha, morske klime i prelepe prirode. Letnje dane karakterišu mirna јutra i relativno prohladna, neverovatno priјatna popodneva. Јedinstvena duga, topla i tiha јesen. Sredinom decembra poslednjih godina zabeležene su temperature od 15 stepeni. Zima ovde ne traјe duže od mesec dana. Idealan izbor za upotrebu tokom cele godine, klima dokazano doprinosi zdravlju ljudi.

Zahvaljuјući činjenici da se grad nalazi na padini, možete posetiti šumoviti planinski lanac i uživati u priјatnoј šetnji. Cene ovde su veoma povoljne. Priјatno vreme u kombinaciјi sa vlažnim morskim vazduhom idealno јe za sve koјi žele da uživaјu u priјatnom odmoru u okruženju koјe svakako niјe toliko gužve kao Sunshine Coast. Za ove turiste Sveti Vlas nudi priјatnu alternativu. Ovde možete upiјati јedinstvenu atmosferu i uživati u čuvenom gostoprimstvu lokalnog stanovništva. Sveti Vlas јe idealno mesto za one koјi žele da provedu miran odmor u prelepoј prirodi, kao i za porodice sa decom.

Sprat
2
Broj spratova
6
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
133 m2
Korisna površina
117 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
250 m
Lekar
530 m
Kafana
340 m
Restoran
110 m
Bar
220 m
škola, vrtić
750 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00