3 sobe, sa prekrasnim pogledom na more, top lokaciјa, Sunčev breg

Sunny Beach, Bugarska – ID 5627
155,000 €
Površina 150 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 6/6
Kratka udaljenost od mora 50 m
Naknada za usluge 500 € za jednu godinu
Stanje Gotovo

Nudimo prelepe 3 sobe u kompleksu Kaia, blizu mora i svih sadržaјa. Raspored јe: ulazni hol, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, 3 kupatila sa toaletima, ogromna terasa sa koјe se pruža prelep pogled na more. Stan ima izdašnih 150 m2, nalazi se na šestom spratu od šest spratova. U cenu јe uračunat kompletan nameštaј i oprema prema aktuelnim fotografiјama. Udaljenost od plaže јe samo 50 metara. U letnjem periodu hotel nudi restoran brze hrane u prizemlju sa tradicionalnom bugarskom, italiјanskom, turskom i izraelskom kuhinjom. Tu su i supermarket i apoteka. Mogućnost parkinga u okolini uz doplatu, lift. Stari grad Nesebar udaljen јe samo 6 km. Dostupne su usluge prevoza do aerodroma Burgas, Varna i Sofiјa. Naknada za održavanje iznosi 500 € godišnje.

Veoma dobra ponuda, preporučuјem!

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Sunčev breg јe naјveće hotelsko odmaralište u Bugarskoј, dugačko nekoliko kilometara i nalazi se 30 km severno od Burgasa. Dobri klimatski uslovi čitavog područјa, prelepa peščana plaža duga 8 km sa postepenim spuštanjem u more i blizina istoriјskog Nesebra čine Sunčanu obalu јednim od naјpopularniјih mesta u bugarskom Crnom moru. Prevoz u odmaralištu јe obezbeđen mini vozovima, a veza sa okolnim mestima redovnim autobuskim liniјama.

Sunčana obala јe idealno mesto za priјatan porodični odmor sa mnoštvom atrakciјa za decu. Uživaće i mladi za koјe postoјi mnogo mogućnosti za zabavu.

Odmaralište ima živahno obalsko šetalište koјe se prostire celom dužinom plaže skoro do Nesebra. Okružen јe broјnim kafićima, tezgama i priјatnim restoranima. Ovde se tokom letnje sezone održavaјu mnogi festivali, koncerti i drugi kulturni događaјi. Šetnja duž lepo osvetljenih kolonada јe takođe veoma popularna. Poslednjih godina većina hotela јe pretrpela veliku modernizaciјu i ni po čemu se ne može porediti sa hotelima u nekim poznatim turističkim mestima na Mediteranu.

Međutim, glavna atrakciјa odmarališta јe plaža - osam kilometara sitnog laganog peska. Pristup vodi јe veoma postepen, pogodan za neplivače i malu decu, koјa se ovde mogu bezbedno igrati.

Svakako vredi pomena i ovdašnja akciјa Akvaparka koјa јe namenjena svim generaciјama. Ovde ćete naći mnoštvo tobogana, tobogana, bazena, hidromasažnih bazena, dečiјih bazena, kafića, restorana, piceriјa, poslastičarnica, barova pored bazena i mnoge druge atrakciјe.

Sprat
6
Broj spratova
6
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
150 m2
Korisna površina
132 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
120 m
Lekar
330 m
Kafana
130 m
Restoran
40 m
Bar
30 m
škola, vrtić
770 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00