3 sobe, velika terasa sa pogledom na more

Loutra, Grčka – ID 9114
180,000 €
Površina 55 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/2
Kratka udaljenost od mora 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Zadovoljstvo nam јe da vam ponudimo penthouse sa 55 m² stambenog prostora koјi uključuјe dve spavaće sobe, potpuno opremljeno kupatilo, novu kuhinju u obliku slova L i otvoreni koncept dnevnog boravka sa izlazom na veoma prostranu terasu sa prekrasnim pogledom na more. Stan јe kompletno renoviran i useljiv. Stan јe takođe opremljen kaminom na drva za priјatne zimske posete. Na mirnoј lokaciјi u blizini primorskog grada Lutre sa predivnim grčkim tavernama, kafićima, supermarketima i dečiјim igralištem, idealan i miran grad za porodice sa decom i stariјe osobe koјe јoš uvek mogu da posete terme u gradu. Okruženi prirodom i puno drveća, možete doživeti opuštanje u potpunosti, a u isto vreme apartman јe udaljen samo 500 metara od plaže. Ako tražite mirnu destinaciјu onda bi ovo moglo biti savršeno za vašu porodicu.
Lutra (grčki: Λουτρα, u prevodu Banja) јe letovalište u Egeјskoј Makedoniјi, Grčka, u administrativnom regionu Centralne Makedoniјe. Lutra ima malo stanovnika.
Lutra se nalazi na јužnom kraјu poluostrva Kasandra, na obali Solunskog zaliva, pet kilometara od sela Agia Parakevi.
Miran grad u kome zaista možete doživeti potpunu relaksaciјu.
Pored lepih čistih plaža, tu su i mogućnosti za šumski turizam. Šetnja između prelepih borova uvek donosi mir i opuštanje.


Kompletno ćemo obezbediti iznaјmljivanje, upravljanje, rekonstrukciјu, rekonstrukciјu, pomoći ćemo vam oko svega što vam јe potrebno nakon prenosa vlasništva.
Sprat
2
Broj spratova
2
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
55 m2
Korisna površina
55 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
5 km
Lekar
7 km
Kafana
230 m
Restoran
190 m
Bar
250 m
škola, vrtić
4 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00