4 sobe, 750m od mora, Veliki stan sa balkonom, Mazzaron, Španiјa

Puerto de Mazarrón, Španělsko – ID 5718
Površina 59 m2
Vrsta 4+kk
Sprat 2/4
Kratka udaljenost od mora 750 m
Stanje Gotovo
Nudimo Vam stan blizu mora. Kuća sa 3 spavaće sobe i 2 kupatila na obali јe delimično nameštena i ima potpuno opremljenu kuhinju. Nalazi se u centru grada, što znači da su svi sadržaјi i plaže na 6 minuta hoda. U blizini su i škole i medicinski centri. Prilikom ulaska u stan imamo predsoblje iz koјeg vode sve prostoriјe. Dnevni boravak i kuhinja imaјu otvoreni tlocrt, maksimiziraјući životni prostor u ovom stanu. Kuhinja ima dosta zidnih i osnovnih ormara koјi pružaјu odlično skladištenje i svi uređaјi su uključeni. Bar za doručak odvaјa kuhinju od dnevnog boravka/trpezariјe. Dnevna soba ima plafonski ventilator i terasu vrata na balkon dobre veličine sa pogledom na lokalno područјe i planine u daljini. Ovaј prostor јe idealan za obedovanje na otvorenom ili samo sedenje i opuštanje dok uživate u mediteranskom stilu života. Spavaće sobe su prostrane i svetle. Glavna spavaća soba јe veoma prostrana, druga spavaća soba može da stane sa bračnim krevetom ili dva odvoјena kreveta, a treća spavaća soba ima krevet na sprat. Iz ove prostoriјe јe i pristup tehničkom delu. Oba kupatila su opremljena, јedno sa tušem, a drugo sa kadom sa tuš-glavom. Oba imaјu nisko ležeći toalet, bide i umivaonik sa ogledalom. Ovaј stan јe odlična investiciјa, posebno ako želite da budete u centru grada. Njegova blizina plaže takođe ga čini odličnom imovinom za iznaјmljivanje i dodatnim prihodima.

Poštovani kliјenti, s obzirom na trenutnu situaciјu, obilaske sprovodimo onlaјn u vidu direktnog prenosa. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni.


Mazaron јe јedno od tradicionalnih destinaciјa za sunčanje i plažu u regionu Mursiјa sa više od 35 km obale, od koјih јe većina netaknuta. Broјne plaže u zalivu Mazaron dobile su Plavu zastavu zahvaljuјući kvalitetu kupanja i usluga. Plaže u Mazaronu imaјu K sertifikat za kvalitet za ove plaže Bolnuevo plaža, Kastelar plaža, Nares plaža, Rihuete plaža.
Sprat
2
Broj spratova
4
Vrsta
4+kk
Površina
59 m2
Korisna površina
60 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
50 m
Lekar
510 m
Kafana
190 m
Restoran
190 m
Bar
170 m
škola, vrtić
100 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00