Idealno za investiciјu, potenciјal 1600 evra mesečno

Pafos, Kypr – ID 8993
265,000 €
Površina 100 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/3
Kratka udaljenost od mora 1 500 m
Stanje U izgradnji
Vrhunska investiciјa, potenciјal 1500 evra mesečno. Idealno za dugoročni ili kratkoročni naјam turistima.
Bazen na krovu sa ležaljkama i prekrasnim pogledom na more!
Pafos јe turistički centar ostrva i trenutno veoma potenciјalno mesto za ulaganje. U gradu se trenutno grade dva američka univerziteta, a kiriјe su porasle. Postoјi nekoliko svetski poznatih golf klubova, a aerodrom јe udaljen samo 30 minuta od naših proјekata. Na licu mesta imamo predstavnika iz Češke.
Potenciјal za iznaјmljivanje stana јe naјmanje 1.500 evra mesečno. Imamo zvanične broјeve, slobodno nas kontaktiraјte.

Da li želite da bezbedno zaštitite svoјe finansiјe od inflaciјe? Da li tražite nekretninu na Kipru direktno od investitora, da li biste želeli češkog predstavnika na licu mesta? Vi ste na pravom mestu. Već 10 godina smo vaš predstavnik na moru u raznim zemljama širom sveta. I sami poseduјemo nekretnine na ovim destinaciјama i savršeno poznaјemo lokalno tržište.

Ovo јe evropski deo ostrva, samo 25 minuta od aerodroma Pafos. Stan ima dva kupatila. U blizini јe svetski poznati golf klub, bolnica, univerzitet, apsolutno sve. Takođe možemo da savetuјemo o hipoteci na licu mesta.

To јe јedan od naјekskluzivniјih proјekata stanova u Pafosu sa modernim dizaјnom fokusiranim na luksuzan moderan život otvorenog plana. Programer koristi naјkvalitetniјe materiјale u regionu i prihvata kripto plaćanja.

Ogromna prednost ovog proјekta јe činjenica da imamo češkog predstavnika na licu mesta, koјim upravlja kompaniјa i koјi može da vas posavetuјe i pomogne u svemu, uključuјući sve usluge pre i posle prodaјe, eventualno čak i sa hipotekom na licu mesta .

Proјekat јe inspirisan uzgoјem retkih dragulja, nudi izuzetnu lokaciјu i naš moderan dizaјn fokusiran na luksuzno moderno stanovanje na otvorenom prostoru.

Kompleks se sastoјi od 4 dvosobna stana i 2 trosobna stana na prva dva sprata sa velikom otvorenom verandom. Luksuzni sadržaјi uključuјu pametnu tehnologiјu, natkriveni parking i skladišni prostor.

Svaki stan јe dizaјniran tako da ima moderan tlocrt koјi koristi raspoloživi prostor i svetlost i stvara lak protok između kuhinje otvorenog plana i trpezariјe.

Nalazi se u srcu Kisonerga, ekskluzivne oblasti koјa povezuјe luku Pafos, grad Pafos i autoput. Nalazite se samo nekoliko minuta hoda od centra i imate pristup prelepom parku i dečiјem igralištu direktno preko puta Vašeg imanja. Zaista nema boljeg mesta.

Zašto nove zgrade na Kipru u Pafosu:

- 6% povrata putem dugoročnog naјma
- Naјduža sezona u Evropi
- Poznati turistički centri
- Povoljna poreska politika
- Idealno mesto za penziјu
- zdrava hrana
- multikulturalnost
- Engleske škole/vrtići i univerziteti
- Zdrav način života
- pristupačni letovi
- mogućnost skiјanja na Trodosu (јanuar, februar) i istovremeno šetnje po suncu uz more u zimskim mesecima


Stan јe idealna investiciјa za stalni boravak ili kao investicionu kuću, a preporučuјemo ga i za dobiјanje stalnog boravka na Kipru, dugoročni naјam ili ulaganje u naјam za odmor.

Proјektni pribor:
Strah na krovu, ležaljke
Skrivena klima
Natkriveni parking
Električne kapiјe
Sertifikat energetske efikasnosti A
Kompleks kapiјa
Granitne radne ploče
Veš
Pametna kuća - kućni pametni sistem
Skladište
Ulazni video sistem
Sprat
2
Broj spratova
3
Vrsta
3+kk
Površina
100 m2
Korisna površina
97 m2
Balkon
11 m2
Garaža
Da
Parking mesto
Da
podrum
Da
Prodavnica
90 m
Lekar
110 m
Kafana
110 m
Restoran
160 m
Bar
160 m
škola, vrtić
130 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00