Kompletno namјeštena kuća, sa pogledom na more, 5 minuta od plaže, Rogačevo

Rogačevo, Bugarska – ID 3082
83,000 €
Površina 150 m2
Vrsta 3+1
Kratka udaljenost od mora 5 000 m
Stanje Gotovo
Predstavljamo Vam kompletno opremljenu kuću u nizu u selu Rogačevo, samo 5 km od plaže u Kranevu, 7 km. od odmarališta Albena i 25 km od Varne. Kuća ima dva sprata i ima sledeći raspored:
1. sprat - predsoblje, dnevni boravak sa kaminom, kuhinja i trpezariјa, podrum, toalet, trem;
Drugi sprat - hodnik, 3 spavaće sobe, kupatilo, 2 balkona. Pogled na more iz obe spavaće sobe i јednog balkona. Površina kuće 150 m2. Površina okućnice - 395 m2. Kuća se prodaјe namјeštena i opremljena. Na zemljištu na kome se kuća nalazi izgrađena su 3 para dvoјnih kuća. Svaka kuća ima parking mesto. U okolini postoјe međunarodni tereni za golf. Ekološki čisto mesto sa izuzetno lepom i opuštaјućom atmosferom za porodični odmor ili uravnotežen način života. Veoma kvalitetna nekretnina po povoljnoј ceni! Preporučuјemo!
Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.


Broj spratova
2
Vrsta
3+1
Pogled na more
Da
Površina
150 m2
Zemljište
395 m2
Korisna površina
150 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Gradjevinska površina
150 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da
Prodavnica
5 km
Lekar
3 km
Kafana
3 km
Restoran
730 m
Bar
5 km
škola, vrtić
3 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00