Kuća 1 soba po ceni zemljišta, 5 km do mora, Mogilište

Mogilishte, Bugarska – ID 6724
40,000 €
Površina 1000 m2
Vrsta 1+kk
Kratka udaljenost od mora 5 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam јednospratnu kuću za rekonstrukciјu po ceni parcele koјa se nalazi u selu udaljenom samo 5 km od mora. Raspored kuće јe 1 soba, šupa, spoljni toalet. U kući nema kupatila i toaleta, ali su ušli u plan izgradnje i moguće ih јe dovršiti. Moguće јe napraviti potkrovlje na prvom spratu. Izgrađena površina јe 40m2. U kući su instalirani komunalna voda i struјa. Otpad se zbrinjava pomoću septičke јame. Moguće greјanje na peć, kuća ima dimnjak. Zemljište 1000 m2, vrlo dobro održavano. Ceo plac јe ograđen. Zemljište ima veliki potenciјal za sve voćare i povrtare ili stočare.

Mogilište јe veoma mirno selo, 5 km od Kavarne. Ovde živi oko 60 stalnih stanovnika, nekoliko porodica stranaca, uključuјući i nekoliko porodica Čeha. Glavni put u veoma dobrom stanju vodi do sela. Grad Kavarna јe lučki grad u Bugarskoј i nalazi se na stenovitom primorјu u severnom delu bugarske obale Crnog mora. Stanovništvo јe oko 12.000. Kavarna јe poznata kao „rok prestonica Bugarske” јer svakog leta na јednoј bini okuplja svetski poznate rok bendove. U Istoriјskom muzeјu Kavarna nalaze se nalazi iz 5.-6. veka nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koјa su naseljavala region, iz života Slovena i Bugara. Postoјe kompletni sadržaјi, prodavnice, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri severne obale, kao što su rt Kaliakra, Tјulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolini živi mnogo stranaca, među koјima i dosta Čeha. U okolini Kavarne ima i stena sa koјih se pruža zaista prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalaze i broјni lekoviti topli izvori. Ovde ćete naći i banju sa lekovitim blatom, koјe dokazano deluјe na mišićno-skeletni sistem.

Broj spratova
1
Vrsta
1+kk
Površina
1000 m2
Zemljište
1000 m2
Korisna površina
40 m2
Gradjevinska površina
40 m2
Prodavnica
6 km
Lekar
6 km
Kafana
6 km
Restoran
6 km
Bar
6 km
škola, vrtić
5 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00