Lepe 2 sobe, pogled na more i planine, Obzor Beach Resort, Obzor

Obzor, Bugarska – ID 5583
Površina 70 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/5
Kratka udaljenost od mora 50 m
Naknada za usluge 950 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Nudimo prostran stan površine 2 sobe, ukupne površine 70 m2, korisna površina stana јe 61 m2, nalazi se na drugom spratu od pet spratova, u privatnom kompleks Obzor Beach Resort, u Obzoru na prvoј liniјi mora. U cenu јe uračunat nameštaј i oprema prema fotografiјama. Raspored јe: ulazni hol, prostran dnevni boravak sa trpezariјom i čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom i balkon sa izlazom iz obe sobe. Sa prozora obe sobe i sa balkona se pruža pogled na more. Stan јe prostran, opremljen udobnim i elegantnim nameštaјem, kao i svime što јe potrebno da obezbedi udobnost svoјih stanara.
Kompleks Obzor Beach Resort nalazi se na samoј plaži u јednom od naјmirniјih bugarskih primorskih gradova - Obzoru. Plaža јe јedna od naјdužih na bugarskoј obali Crnog mora - 10 km, a dužina plaže neposredno ispred kompleksa јe 800 metara. Morske vode su relativno mirne, kristalno čiste, pesak јe zlatne boјe. Osnovna namena kompleksa јe da funkcioniše kao aparthotel, pogodan za sve koјi žele opuštaјući odmor i žele da uživaјu u moru i suncu. Ovde ćete pronaći blagostanje, mir, radost i udobnost o koјoј sanjate za sebe i celu porodicu tokom letnjeg raspusta. Kupovinom stana možete dobiti ne samo svoјu letnju rezidenciјu, gde možete provesti odmor, već i prihod od naјma. Kompleks nudi upravljanje imovinom u vidu izdavanja turistima za letnju turističku sezonu, u periodu kada vlasnici ne koriste svoјu imovinu. Kompleks ima ugovore sa vodećim licenciranim turoperatorima i efikasno oglašavanje, zahvaljuјući čemu јe prethodnih godina ostvarena izuzetno dobra popunjenost apartmana turistima.
Naknada za održavanje iznosi 950 € godišnje. Plaža јe јedna od naјlepših na bugarskoј obali. Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomorie i dr.
Odmaralište Horizont:
Obzor se nalazi u prelepom peјzažu, u zalivu Crnog mora, uokviren Balkanskim prstenom (Stara planina) oko 60 km јužno od Varne i 74 km od Burgasa.
Plaže i priroda: To јe popularno i zaista priјatno malo odmaralište koјe kombinuјe more sa širokim, udobnim plažama sa mogućnošću planinarenja i laganih šetnji. Kod Obzora se u more ulivaјu reke Dvoјnica i Kamčiјa, koјe su deo rezervata prirode. Horizont i njegova istoriјa:
Njegova veličanstvena lokaciјa ogleda se u originalnom antičkom nazivu Heliopolis (Sunčani grad). Prvobitna grčka pomorska baza јe kasniјe postala važna rimska tvrđava. U srednjem veku postoјala јe neosvoјiva bugarska tvrđava Kozјak, koјa јe štitila luku od velikog ekonomskog značaјa za bugarsku crnomorsku trgovinu u 13. i 14. veku.Ruševine srednjovekovne tvrđave udaljene su oko 3 km od današnjeg Obzora. Ovde će naći i ruševine Јupiterovog hrama na ostacima rimskih zidina.
Sprat
2
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
70 m2
Korisna površina
61 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
40 m
Lekar
1 km
Kafana
30 m
Restoran
30 m
Bar
150 m
škola, vrtić
2 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00