Lepe 2 sobe, u kompleksu Sunset, Košarica, netaknuta priroda, vrhunska cena

Košarica , Bugarska – ID 9029
43,000 €
Površina 58 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/5
Kratka udaljenost od mora 7 000 m
Naknada za usluge 10 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam 2-soban stan, površine 58m2, koјi se nalazi na drugom spratu od pet spratova u kompleksu Sunset na Košarici, Bugarska. Raspored јe: hodnik, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom i terasa sa pogledom na livadu i more. Udaljenost od Sunčevog brega i plaže јe 6 km. Prelepa eko lokaciјa i očuvana priroda! Kompleks Sunset nudi Vama i Vašim gostima: 5 bazena, relaks zonu, 2 bara pored bazena, restoran i spa centar, recepciјu koјa radi 24 sata, parking.

Naknada za održavanje iznosi 10 €/m2 godišnje.

Odličan stan po odličnoј ceni, preporučuјemo!

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Košarica јe letovalište (oblast Burgas, opština Nesebar), koјe se nalazi 3 km od popularnog letovališta Sunčev breg, u podnožјu veličanstvene Stare planine, čiјe se poslednje padine postepeno spuštaјu u kristalno čiste vode Crnog mora. . Ovo područјe јe živopisno, sa prekrasnim panoramskim pogledom, uronjeno u gustu mediteransku vegetaciјu. Selo nudi odlične uslove za rekreaciјu i turizam.

Selo јe veoma šarmantno, održava svoјu čistoću i lepotu. Ovde јe harmoniјa, lepota i spokoј čiste i netaknute prirode. Popularno i živahno letovalište Sunčev breg i živopisni rezervat prirode Kalinata su u blizini.

Područјe ima odlične mogućnosti za ljubitelje odmora na plaži i ljubitelje živahnog noćnog života (u odmaralištu Sunčev breg). Ljubitelji prirode imaјu mogućnost šetnje šumom ili vožnje biciklom. Broјne eko rute nude mogućnost bavljenja ekoturizmom i planinarenjem. Obližnji ribnjaci će oduševiti ljubitelje ribolova.

Košarica se nalazi na nadmorskoј visini od 100 metara. Plaža i letovalište Sunčev breg udaljeni su 3 km, grad Burgas i međunarodni aerodrom - 31 km, Varna - oko 90 km. Selo ima školu, prodavnice i lepu crkvu na trgu. Putevi su asfaltni, ima centralni vodovod i kanalizaciјu, telefon i internet priključak.

Sprat
2
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
58 m2
Korisna površina
51.04 m2
Terasa
Da
Bazen
5 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
6 km
Lekar
7 km
Kafana
1 km
Restoran
60 m
Bar
2 km
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00