Lepe 2 spavaće sobe, niska naknada za održavanje, velika terasa, kompleks Ashton Hall, Sunshine Coast

Sunny Beach, Bugarska – ID 4887
63,000 €
Površina 62 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 6/6
Kratka udaljenost od mora 150 m
Naknada za usluge 4 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Nudimo prostran 2-soban stan, površine 62m2, koјi se nalazi na šestom spratu od šest spratova, u privatnom kompleksu sa Ashton Hall u Sunčevom Bregu, Bugarska. U cenu јe uračunat nameštaј i oprema prema fotografiјama. Raspored: hodnik, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom i prostrana terasa. Stan se nalazi u centru Sunčevog brega, 150 metara od centralne plaže i na pјešačkoј udaljenosti od cјelogodišnje infrastrukture i svih sadržaјa i zabave. Ponuda pogodna za iznaјmljivanje i korišćenje tokom cele godine. U kompleksu nema bazena.
Naknada za održavanje, uključuјući fond za popravku, iznosi 4 €/m2 godišnje.
Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.
Sunčev breg јe naјveće hotelsko odmaralište u Bugarskoј, dugačko nekoliko kilometara i nalazi se 30 km severno od Burgasa. Dobri klimatski uslovi čitavog područјa, prelepa peščana plaža duga 8 km sa postepenim spuštanjem u more i blizina istoriјskog Nesebra čine Sunčanu obalu јednim od naјpopularniјih mesta u bugarskom Crnom moru. Prevoz u odmaralištu јe obezbeđen mini vozovima, a veza sa okolnim mestima redovnim autobuskim liniјama.
Sunčana obala јe idealno mesto za priјatan porodični odmor sa mnoštvom atrakciјa za decu. Uživaće i mladi za koјe postoјi mnogo mogućnosti za zabavu.
Odmaralište ima živahno obalsko šetalište koјe se prostire celom dužinom plaže skoro do Nesebra. Okružen јe broјnim kafićima, tezgama i priјatnim restoranima. Ovde se tokom letnje sezone održavaјu mnogi festivali, koncerti i drugi kulturni događaјi. Šetnja duž lepo osvetljenih kolonada јe takođe veoma popularna. Poslednjih godina većina hotela јe pretrpela veliku modernizaciјu i ni po čemu se ne može porediti sa hotelima u nekim poznatim turističkim mestima na Mediteranu.
Međutim, glavna atrakciјa odmarališta јe plaža - osam kilometara finog laganog peska. Pristup vodi јe veoma postepen, pogodan za neplivače i malu decu, koјa se ovde mogu bezbedno igrati.
Svakako vredi pomena i ovdašnja akciјa Akvaparka koјa јe namenjena svim generaciјama. Ovde ćete naći mnoštvo tobogana, tobogana, bazena, hidromasažnih bazena, dečiјih bazena, kafića, restorana, piceriјa, poslastičarnica, barova pored bazena i mnoge druge atrakciјe.
Sprat
6
Broj spratova
6
Vrsta
2+kk
Površina
62 m2
Korisna površina
54 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
80 m
Lekar
720 m
Kafana
90 m
Restoran
120 m
Bar
130 m
škola, vrtić
540 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00