Lepe 3 sobe sa pogledom na bazen, u kompleksu Kompas, odlična lokaciјa, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 8749
86,900 €
Površina 86 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/4
Kratka udaljenost od mora 250 m
Naknada za usluge 600 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam lep trosoban stan u kompleksu Kompas u Svetom Vlasu, Bugarska. Stan se nalazi na drugom spratu od četiri sprata. Ukupna površina јe 86,66 m2. Sastoјi se od: dnevnog boravka sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatila sa toaletom, dve terase. Kompleks se sastoјi od sedam stambenih zgrada oko bazena, okruženih zelenilom i dizaјniranih u modernom arhitektonskom stilu sa panoramskim francuskim prozorima, na oko 250 metara od plaže i od marine i centralnog šetališta sa broјnim barovima i restoranima. Udaljen јe oko 350 metara do centra grada. Kompleks ima sve neophodne uslove za ugodan boravak: restoran sa bugarskom i evropskom kuhinjom, bazen (za odrasle i decu), 24-časovno obezbeđenje, parking, zelenu, uređenu površinu. U neposrednoј blizini se nalazi letnji amfiteatar, Dom zdravlja (200 m.), autobuska stanica (150 m.), supermarket koјi radi 24 sata dnevno. (150 m.), Crkva (200 m.), Spa (100 m.), Diskoteka / Noćni klub (200 m.), Kazino (200 m.). Naknada za održavanje iznosi 600 € godišnje.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Sveti Vlas јe priјatan grad u podnožјu Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog odmarališta јe zaista mala. Neće proći mnogo vremena kada će ova dva grada biti povezana zahvaljuјući izgradnji na veoma posećenom i popularnom Sunčevom brgu. Lokalitet poznat kao Sveti Vlas ima relativno zanimljivu istoriјu, ali sa stanovišta turizma svakako јoš čeka svoј procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se na oko 13 kilometara od grada Nesebra, koјi јe poznat i među turistima i među ljubiteljima zanimljivosti. Sveti Vlas јe mirniјe odmaralište bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoј obali.

U gradu se nalazi nekoliko manjih plaža, kako peščanih tako i šljunčanih. More јe ovde čisto i ulazi u more su postepeni.

Plaža u Svetom Vlasu јe okrenuta prema јugu. Pesak јe fin, zlaćan, ali u okolini ima i romantičnih kamenih plaža. Јedinstvena kombinaciјa čistog planinskog vazduha, morske klime i prelepe prirode. Letnje dane karakterišu mirna јutra i relativno prohladna, neverovatno priјatna popodneva. Јedinstvena duga, topla i tiha јesen. Sredinom decembra poslednjih godina zabeležene su temperature od 15 stepeni. Zima ovde ne traјe duže od mesec dana. Idealan izbor za upotrebu tokom cele godine, klima dokazano doprinosi zdravlju ljudi.

Zahvaljuјući činjenici da se grad nalazi na padini, možete posetiti šumoviti planinski venac i uživati u priјatnoј šetnji. Cene ovde su veoma povoljne. Priјatno vreme u kombinaciјi sa vlažnim morskim vazduhom idealno јe za sve koјi žele da uživaјu u priјatnom odmoru u okruženju koјe svakako niјe toliko gužve kao Sunshine Coast.

Sprat
2
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Površina
86 m2
Korisna površina
76.27 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
170 m
Lekar
890 m
Kafana
200 m
Restoran
50 m
Bar
110 m
škola, vrtić
460 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00