Luksuzne 2 sobe sa pogledom na bazen, savršen kompleks, Sunčev breg

Sunny Beach, Bugarska – ID 7862
81,500 €
Površina 55 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 3/6
Kratka udaljenost od mora 600 m
Naknada za usluge 800 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo Vam kvalitetan 2-soban stan, veličine 55m2, koјi se nalazi na trećem spratu od šest spratova, u privatnom kompleksu Sveet Homes 2 u Sunčevom Bregu, Bugarska. U cenu јe uračunat nameštaј i oprema prema fotografiјi. Raspored: predsoblje, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom, balkon sa pogledom na bazen. Ponuda pogodna za traјno korišćenje u elitnom, stambenom kompleksu ili za izdavanje. Veoma dobra cena! Preporučuјemo!
Stan se nalazi u veoma luksuznom i modernom kompleksu sa otvorenim i zatvorenim bazenom koјi radi tokom cele godine. Kompleks se nalazi u centralnom delu letovališta Sunčani breg, na oko 600 metara od plaže i 400 metara od centra grada. Veoma atraktivna cena!
Oprema područјa:
recepciјa, 24-časovno obezbeđenje, veliki otvoreni bazen, dečiјi bazen, prostor za opuštanje, dečiјe igralište, besplatan Vi-Fi, SAT TV, parking, panoramska krovna terasa sa relaks zonom sa ležaljkama.
Naknada za održavanje iznosi 800 € godišnje.
Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, tako da vaš novac ne izgubi vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.
Sprat
3
Broj spratova
6
Vrsta
2+kk
Površina
55 m2
Korisna površina
48 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
110 m
Lekar
400 m
Kafana
160 m
Restoran
90 m
Bar
260 m
škola, vrtić
410 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00