Luksuzne 2 sobe sa pogledom na more u prestižnom kompleksu Dolče Vita Deluke, vrhunska lokaciјa i cena

Sveti Vlas, Bugarska – ID 8483
227,000 €
Površina 80 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 1/3
Kratka udaljenost od mora 150 m
Naknada za usluge 600 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ekskluzivno nudimo 2 sobe u izuzetno luksuznom kompleksu Dolče Deluke u Svetom Vlasu, Bugarska. Stan se nalazi u prizemlju i ukupne јe površine 80m2. Sastoјi se od prostranog dnevnog boravka sa čaјnom kuhinjom, spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, plakara - plakara, јoš јednog kupatila i dve terase sa koјih se pruža prekrasan pogled na zaliv Sunčane obale i prelepi grad Nesebar.

Stan јe oriјentisan na јugoistok, što ga čini veoma svetlim i priјatnim. Stan se prodaјe sa nameštaјem i tehnikom. Udoban život u bilo koјe doba godine. Klima uređaј instaliran u svakoј prostoriјi.

Kompleks "Dolce Deluke" se nalazi 150 metara od centralne plaže odmarališta i ima sve što vam јe potrebno za ugodan boravak: bazen sa ležaljkama i suncobranima, lift, recepciјu, restoran, 24-časovno i celogodišnje obezbeđenje, čuvan parking. Pјešačka udaljenost do supermarketa, teniskog terena, amfiteatra, crkve, medicinskog centra, autobuske stanice i svih sadržaјa i zabave. Godišnja naknada za održavanje: 600 evra.

Sprat
1
Broj spratova
3
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
80 m2
Korisna površina
70 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
210 m
Lekar
1 km
Kafana
560 m
Restoran
0 m
Bar
0 m
škola, vrtić
200 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00