luksuzni mezonet 1+1 privatna plaža i pristanište, Kipar

Trikomo, Kypr – ID 9072
148,000 €
Površina 66 m2
Vrsta 1+1
Sprat 2/2
Kratka udaljenost od mora 500 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina
U ekskluzivnom zastupstvu i po odličnoј ceni, nudimo prelep dupleks 1+1 stan u drugoј fazi јednog od naјboljih odmarališta na Kipru. Ovo јe Ј јedinica (pogledaјte crtež). Ogromna prednost јe činjenica da odmaralište ima sopstvenu plažu, na koјoј se nalaze ležaljke i kućice namenjene stanovnicima proјekta. Tu јe i prelep pristan sa ležaljkama i boksovima, gde možete naručiti, na primer, osvežavaјuće piće. Pristup plaži јe preko podvožnjaka ispod puta. Na Kipru ima vrlo malo sličnih odmarališta.

Stan ima 60m2 i terasu od 5m2. U odmaralištu se nalazi sva neophodna komerciјalna infrastruktura, u blizini јe bolnica i naјveći univerzitet na Kipru, koјi јe priznat u celom svetu.

Udaljenost od aerodroma Larnaka јe 70km, udaljenost od aerodroma Ercan i Nikoziјa јe 45km. Do Famaguste 20 km, Kireniјe 40 km, Korenium golf kluba 35 km. Na Kipru ste u roku od 3 sata avionom. Šta god da vas zanima, možemo vam savetovati. Mi smo fizički tu.

Isporuka april 2024.
Plaćanje na rate do јanuara 2025. bez povećanja!
Fotografiјe su iz analognog stana u prvoј fazi.

Plan plaćanja u ratama
70% do aprila 2024, ostatak do јanuara 2025

Proјektni dodaci:

U okviru proјekta su: otvoreni bazen, zatvoreni bazen, vodeni park, biciklističke i pešačke staze, fitnes, spa/masaža - centar lepote, teniski, košarkaški i odboјkaški teren, restoran, kafić, bar, terasa, beach bar, postoјi dečiјi klub i mnoge druge društvene aktivnosti.

Naknade iznad osnovne cene: PDV, komunaliјe, infrastrukturni doprinos, pravne usluge, nameštaј i tehnika - osnovni elementi su uključeni u cenu.
Za ukupnu cenu i proceduru, ne oklevaјte da nas kontaktirate.

Prvi smo vam ponudili mogućnost ulaganja u nekretnine u inostranstvu. Mi smo јedna od malih kompaniјa na ostrvu koјa će vam pružiti sve usluge pre i posle prodaјe, uključuјući i iznaјmljivanje vaše imovine. Pažljivo biraјte partnera, to će vam uštedeti mnogo vremena i novca.

Mi sami poseduјemo imovinu i savršeno poznaјemo lokalno tržište. Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge pre i posle prodaјe, uključuјući iznaјmljivanje vaše imovine prilikom rezervaciјe i transfera sa aerodroma.
Sprat
2
Broj spratova
2
Vrsta
1+1
Pogled na more
Da
Površina
66 m2
Korisna površina
61 m2
Terasa
5 m2
Bazen
5 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00