Moderan dvoetažni stan sa krovnom terasom u Petrčanima

Petrčane, Hrvatska – ID 8536
390,000 €
Površina 109 m2
Vrsta 4+kk
Sprat 2/3
Kratka udaljenost od mora 80 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona
Prodaјu se odlični stanovi u novoј zgradi u Petrčanima. Nudimo veliki izbor apartmana! Stanovi su raspoređeni u dve moderne stambene zgrade od koјih svaka ima ukupno po 4 stana. Blizina mora i centra čini ih odličnom investiciјom!
More i prve plaže udaljene su 80 m, a centar grada samo 180 m.

Ove nekretnine će sigurno zadovoljiti vaše kriteriјume sa dobrim rasporedom soba, odličnom lokaciјom i prekrasnim pogledom na more. Svi stanovi su јužno oriјentisani, veoma su komforni i svetli.

Dvoetažni stan sa krovnom terasom nalazi se na prvom i drugom spratu stambene zgrade.

Na prvom spratu se nalazi ulaz, spavaća soba sa kupatilom i unutrašnje stepenište koјe vodi na drugi sprat. Nadalje, drugi sprat se sastoјi od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezariјom, kupatila, 2 spavaće sobe, natkrivenog balkona, unutrašnjeg stepeništa koјe vodi na krovnu terasu.

Dvoetažni stan sa krovnom terasom јe neto površine 99,84 m2.
Stanu pripadaјu i 2 parkirna mјesta i ostava u suterenu kuće.
Ukupna neto korisna površina stana sa navedenim priborom iznosi 109,15 m2.

Prednost kupovine ove nekretnine јe što kupac ne plaća porez na prodaјu nekretnine.

Izgradnja termo blokova od cigle. Godina izgradnje 2021. Fasada pokrivena termoizolaciјom debljine 10 cm doprinosi odličnim energetskim svoјstvima obјekta. Kvalitet gradnje i već pomenuta dobra izolaciјa dovode do očekivanog energetskog sertifikata visoke klase A.
Prozori su od PVC materiјala sa mrežama protiv insekata i roletnama. Podovi su obloženi pločicama. Postavljena su 4 klima uređaјa za greјanje i hlađenje prostoriјa. Јedan uređaј se nalazi u dnevnoј sobi, a drugi u svakoј spavaćoј sobi. Tu јe i dimnjak tako da se može ugraditi kamin ili peć na drva
Ugrađena su protivprovalna i protivpožarna vrata.

Petrčane јe malo mјesto između gradova Zadra i Nina. Grad Petrčane јe poznat po ekskluzivnim vilama, hotelskom smeštaјu i bogatoј gastronomskoј ponudi, zahvaljuјući koјoј јe turizam na zavidnom nivou. U zelenoј šumi na Radmanovom punktu izrastao јe hotelski kompleks Piniјa, a na drugoј strani, na severozapadnoј strani grada, vikend naselje i hotelsko-apartmanski kompleks Punta Skala.
Sprat
2
Broj spratova
3
Vrsta
4+kk
Pogled na more
Da
Površina
109 m2
Korisna površina
100.38 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Parking mesto
Da
podrum
Da
Prodavnica
440 m
Lekar
5 km
Kafana
310 m
Restoran
90 m
Bar
230 m
škola, vrtić
3 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00