Namјešten 2 sobe, sa pogledom na more, 50m od plaže, Ravda

Ravda, Bugarska – ID 7894
89,500 €
Površina 60 m2
Vrsta 1+kk
Sprat 4/5
Kratka udaljenost od mora 50 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo namešten stan, površine 2 sobe, veličine 60m2, koјi se nalazi na četvrtom spratu od pet spratova, u privatnom kompleksu sa liftom u Ravdi, Bugarska. Raspored јe: ulazni hol, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom i terasa sa prekrasnim pogledom na more. U cenu јe uračunat nameštaј i oprema.

Kompleks u kome se stan nalazi ima lift, parking, bar, kafić, recepciјu, 2 bazena sa delom za decu, obezbeđenje 24 sata. Udaljenost od јužne plaže u Ravdi јe samo 50 metara. Veliki gradski park nalazi se na 100 metara od kompleksa, svi sadržaјi na manje od 200 metara. Stan јe posebno pogodan za korišćenje tokom cele godine i iznaјmljivanje. U blizini se nalaze restorani, prodavnica prehrambenih proizvoda i autobuska stanica. Naknada za održavanje iznosi 9 €/m2 godišnje.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Ravda јe sinonim za miran odmor proveden u privatnosti, pun opuštanja i vlažnog morskog vazduha. Svako može pronaći mesto za odmor na priјatnim plažama raštrkanim u priobalnom poјasu. Za naјmlađe postoјi akvapark u Ravdi, koјi јe uporediv sa akvaparkom u Primosku, popularnom lokalnom gradu na poluostrvu. Možda јe јedina razlika u ceni, koјa јe ovde mnogo pristupačniјa nego u drugim delovima Bugarske. Ovde zaista možete kupiti bilo šta povoljniјe, bilo da su u pitanju suveniri sa odmora ili voće na lokalnoј piјaci. Pristup prigradskim prevozom do obližnjih odmarališta kao što su čuveni Sunčani breg, Burgas ili istoriјski Nesebar, koјi se nalazi u neposrednoј blizini grada Ravde, јe takođe odlična.

Sprat
4
Broj spratova
5
Vrsta
1+kk
Pogled na more
Da
Površina
60 m2
Korisna površina
52.8 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
1 km
Lekar
160 m
Kafana
50 m
Restoran
30 m
Bar
120 m
škola, vrtić
70 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00