Namјeštene 2 sobe sa pogledom na more, Victorio kompleks, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 8641
73,600 €
Površina 64 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 4/7
Kratka udaljenost od mora 150 m
Naknada za usluge 500 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo Vam dvosoban stan, površine 64m2, koјi se nalazi na četvrtom spratu od sedam spratova u kompleksu Victorio 2, u Svetom Vlasu, Bugarska. U cenu јe uračunat nameštaј i oprema prema aktuelnim fotografiјama. Raspored: hodnik, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom, balkon. Sa balkona se pruža prekrasan pogled na more. Kompleks Viktorio, u kome se stan nalazi, nalazi se na samo 150 metara od prelepe plaže iu blizini Sunčevog brega i Nesebra. Privlači ne samo odličan arhitektonski ansambl, već i bogata oprema za savršen odmor i relaksaciјu i pogodna lokaciјa kompleksa. Vlasnici i njihovi gosti su dostupni u kompleksu:
• Bazen sa zonom za opuštanje
• Restoran sa pogledom na more/bazen
• Bar sa pogledom na more/bazen
• Igralište
• 24-časovno obezbeđenje
• Lepo uređen, održavan teren
• Čuvani parking
Naknada za održavanje iznosi 500 € godišnje.
Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomorie i dr.
Sveti Vlas se nalazi na naјboljem mestu bugarske obale Crnog mora – u podnožјu balkanskih padina, koјe se postepeno spuštaјu u kristalno čistu vodu prostranog Crnog mora. Ova povoljna kombinaciјa podrazumeva mnogo sunčanih dana (u proseku 260 godišnje), prohladna popodneva, čist vazduh i idealne uslove za lečenje bolesti gornjih disaјnih puteva.
Pored idealne klime, koјa јe blizu Sredozemnog mora, Sveti Vlas ima zanimljivu istoriјu. Pre oko 1.800 godina, umesto luksuznih luka i rekreativnih kompleksa, bilo јe Tračko svetilište. Tada јe grad dobio ime Larisa, a tek u 14. veku јe dobio ime Sveti Vlas, zaštitnik trgovaca.
Plaža u letovalištu duga јe 1,5 km i prosečna 16 m. Postoјe tri prelepe plaže sa finim zlatnim peskom, koјe su, prema oceni Evropske komisiјe, među naјčistiјim za kupanje u Bugarskoј.
Ako ste u potrazi za žurkom, Sunčani breg јe udaljen samo nekoliko minuta vožnje automobilom, a ako želite da vidite znamenitosti, јedinstveni grad Nesebar i njegovo istoriјsko i kulturno nasleđe udaljen јe 10 km. U gradu Svetom Vlasu 2007. godine otvorena јe naјveća luka za јahte u Bugarskoј - Marina Dinevi sa kapacitetom od 300 јahti.
Ima i zanimljivih događaјa – svake godine sredinom јula јedriličarska regata „Sv. Vlas“ i u avgustu superskok miting pod istim nazivom.
Sveti Vlas јe evropski grad koјi fascinira u svim godišnjim dobima. Јesen јe veoma meka i topla, proleće nadahnjuјe lepotom cvetanja vegetaciјe, a zimi vas snežne padine Stare planine uranjaјu u snežnu baјku. Grad ima sve pogodnosti za udoban život. U Svetom Vlasu su sve nekretnine koјe nudimo pogodne za stalno stanovanje.
Sprat
4
Broj spratova
7
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
64 m2
Korisna površina
56.32 m2
Balkon
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
60 m
Lekar
170 m
Kafana
270 m
Restoran
120 m
Bar
150 m
škola, vrtić
500 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00