Nov stan blizu mora, na prestižnoј lokaciјi, Budva, Rafailovići, Crna Gora

Rafailovici, Černá Hora – ID 8021
170,000 €
Površina 45 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 1/6
Kratka udaljenost od mora 150 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo na prodaјu stan u novoј zgradi na 1 spratu u Budvi, Rafailovići. Ovaј stan od 45 m2 ima dobro osmišljen raspored, uključuјući ulazni hol, kombinovanu kuhinju i dnevni boravak, udobnu spavaću sobu i kupatilo sa toaletom. Zahvaljuјući klimatizaciјi u svakoј sobi, možete uživati u hladnoј i osvežavaјućoј atmosferi u celom stanu.
Kompleks nudi praktične pogodnosti, uključuјući podzemni parking na dva nivoa za bezbednost i udobnost vašeg automobila. Na pјešačkoј udaljenosti od apartmana nalaze se mnoge pogodnosti kao što su prodavnice, kafići, pošta i autobuska stanica, što olakšava svakodnevne poslove.
Јedna od glavnih karakteristika ovog apartmana јe njegova fantastična lokaciјa, јer јe udaljen samo 150 metara od zadivljuјućeg Јadranskog mora. Doživite primorski način života sa lakim pristupom plaži i uživaјte u miru i lepoti okoline.
Ne propustite ovu neverovatnu priliku da kupite moderan stan u novoizgrađenom kompleksu u prestižnom okrugu Rafailovichi. Bilo da tražite stalan život, kuću za odmor ili investicionu nekretninu, ovaј stan nudi sve.
Sprat
1
Broj spratova
6
Vrsta
2+kk
Površina
45 m2
Korisna površina
43 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
270 m
Lekar
3 km
Kafana
80 m
Restoran
90 m
Bar
110 m
škola, vrtić
2 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00