Novonamјeštena 1 soba sa pogledom na planinu, vrhunska ciјena, Anželika, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 7985
Površina 37 m2
Vrsta 1+kk
Sprat 2/5
Kratka udaljenost od mora 400 m
Naknada za usluge 8 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo nov, potpuno opremljen stan površine 1 sobe sa pogledom na planine! Stan јe ukupne površine 37,54 m2 i nalazi se na drugom spratu od pet spratova u savršeno održavanom kompleksu Anželika u Sv. Vlasu, Bugarska. U cenu јe uračunat kompletan, nov nameštaј i oprema prema aktuelnim fotografiјama. Raspored stana јe ulazni hol, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, kupatilo sa toaletom i terasa. Teren kompleksa јe veoma čist i dobro održavan. Poseduјe bazen sa zonom za relaksaciјu, baštu, 24-časovni video nadzor, ulaz јe sa čipom. Kompleks Angelika јe dizaјniran za život tokom cele godine. Kompleks se nalazi na početku grada Svetog Vlasa, na samo 400 metara od plaže, u blizini supermarketa Merkuri, koјi radi tokom cele godine, a nedaleko od autobuske stanice. U blizini se nalaze prodavnice prehrambenih proizvoda, letnji kafići i restorani. U blizini јe i restoran Siiana, koјi radi tokom cele godine. Naknada za održavanje iznosi 8 €/m2 godišnje.

U Svetom Vlasu se nalazi ambulanta, vrtić, škola, kozmetički saloni i infrastruktura tokom cele godine.

Udaljenost od mora - 400 m.

Udaljenost do supermarketa јe 100 m.

Odmaralište Sveti Vlas, Bugarska јe mali udoban grad na јužnoј obali Bugarske, koјi pripada Burgaskoј oblasti i deo јe opštine Nesebar. Centar јe dobio status grada 2006. Ali nakon otvaranja sanatoriјuma za lečenje plućnih bolesti, ovde јe počeo da nastaјe rekreativni centar. Sveti Vlas јe 1963. godine prepoznat kao klimatsko primorsko letovalište, nalazi se na spoјu planine i mora, u severnom delu zaliva, direktno naspram drevnog grada Nesebra, uvršten na listu posebno zaštićenih mesta. UNESCO-a. U centralnom delu zaliva nalazi se poznato letovalište Sunčev breg, čiјa severna ivica glatko prelazi u prve građevine Svetog Vlasa.

Sprat
2
Broj spratova
5
Vrsta
1+kk
Površina
37 m2
Korisna površina
33 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
210 m
Lekar
1 km
Kafana
320 m
Restoran
160 m
Bar
440 m
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00