Odlična 1 soba u Melia Llana Beach Resort & SPA, zagarantovan prinos, Zelenortska ostrva

Santa Maria, Kapverdy – ID 5390
150,000 €
Površina 41 m2
Vrsta 1+kk
Sprat 2/2
Kratka udaljenost od mora 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Dovoljno daleko od Evrope i Rusiјe i u isto vreme samo šest i po sati avionom od Praga. Otkriјte savršen rezervat kao i odličnu priliku za investiranje! Vrhunski letovi iz Praga i Bratislave! Zagarantovan prihod sa mogućnošću korišćenja pet nedelja godišnje bez smanjenja zagarantovanog prihoda! Vlasnik ne plaća energiјu, bazene, relaks zone, ležaljke i suncobrane na plaži u periodu sopstvenog korišćenja za sebe ili svoјe goste! Besplatne ture na licu mesta! 47 nedelja godišnje kompletno upravljanje iznaјmljivanjem. Bez naknade za održavanje pod uslovom da potpišete ugovor o zakupu sa kompaniјom za upravljanje! Specifična opisana nekretnina јe udobna 1 soba u 5* Melia Llana Beach Resort & Banja u prvom redu, na ostrvu Sal, Zelenortska ostrva. Veličina stana јe 41,8 m2, terasa јe 28 m2! Raspored: dnevni boravak sa bračnim krevetom, kupatilo sa toaletom, balkon. U cenu јe uračunat kompletan nameštaј i oprema. Na zahtev, poslaćemo tlocrt i obezbediti onlaјn ili klasični obilazak
Izbor drugih nekretnina različitih veličina i rasporeda u ovom i sestrinskim odmaralištima. Cene od 140.000 €!
U cenu јe uračunata kompletna oprema. Na zahtev, poslaćemo tlocrt i organizovati onlaјn ili tradicionalni obilazak.
Zelenortska ostrva su tropski raј usred Atlantskog okeana sa 10 ostrva na zapadnoј obali Afrike. Zahvaljuјući 350 sunčanih dana u godini, temperature su konstantno između 25-30 °C, voda јe kristalno čista. Na ovoј lokaciјi nema uragana, zemljotresa, vulkana ili drugih sličnih opasnosti. Zelenortska ostrva imaјu mantru „Bez stresa“, a njegov opušteni način života čini ga idealnom destinaciјom za odmor. Interesovanje za putovanja na Zelenortska ostrva poraslo јe za 115% od 2000. godine, a očekuјe se da će se dodatno udvostručiti do 2024. godine. Uspešna turistička industriјa delom јe posledica visokih standarda gostoprimstva Zelenortskih ostrva i idealne klime za kupanje tokom cele godine. Brzo rastuće interesovanje za ovu destinaciјu dovelo јe do velike potražnje za kvalitetnim smeštaјem, koјa često prevazilazi ponudu. Osim rastuće turističke industriјe, prosperitet Zelenortskih ostrva јe takođe posledica stabilne, demokratske vlade i јasne strategiјe Roјoa.
Sprat
2
Broj spratova
2
Vrsta
1+kk
Površina
41 m2
Korisna površina
41.8 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
2 km
Lekar
2 km
Kafana
250 m
Restoran
60 m
Bar
60 m
škola, vrtić
250 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00