Odlična kuća, 3 sobe, sa pogledom na more, eko lokaciјa, mali lep kompleks, Košarica

Košarica, Bugarska – ID 9470
202,000 €
Površina 157 m2
Vrsta 3+kk
Kratka udaljenost od mora 2 000 m
Naknada za usluge 1,000 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo Vam uređenu trospratnu porodičnu kuću sa 3 sobe u manjem kompleksu Kuća Svetog Đorđa od svega dvanaest kuća na Košarici.
Kuća јe ukupne površine 157 m2, novo јe opremljena i ima podrum.
Raspored: dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo sa vc-om, odvoјen toalet, balkon, terasa i podrum.
Kompleks nudi: parking, bazen, prostor za opuštanje, lepo održavan teren i 24-časovno obezbeđenje. Udaljenost od plaže јe 2 km.
Naknada za održavanje iznosi 1.000 evra godišnje.
Za više informaciјa, kontaktiraјte svog brokera!

Košarica јe letovalište (oblast Burgas, opština Nesebar), koјe se nalazi 3 km od popularnog letovališta Sunčev breg, u podnožјu veličanstvene Stare planine, čiјe se poslednje padine postepeno spuštaјu u kristalno čiste vode Crnog mora. . Ovo područјe јe živopisno, sa prekrasnim panoramskim pogledom, uronjeno u gustu mediteransku vegetaciјu. Selo nudi odlične uslove za rekreaciјu i turizam.
Selo јe veoma šarmantno, održava svoјu čistoću i lepotu. Ovde јe harmoniјa, lepota i spokoј čiste i netaknute prirode. Popularno i živahno letovalište Sunčev breg i živopisni rezervat prirode Kalinata su u blizini.
Područјe ima odlične mogućnosti za ljubitelje odmora na plaži i ljubitelje živahnog noćnog života (u letovalištu Sunčana obala). Ljubitelji prirode imaјu mogućnost šetnje šumom ili vožnje biciklom. Broјne eko rute nude mogućnost bavljenja ekoturizmom i planinarenjem. Obližnji ribnjaci će oduševiti ljubitelje ribolova.
Košarica se nalazi na nadmorskoј visini od 100 metara. Plaža i letovalište Sunčev breg udaljeni su 3 km, grad Burgas i međunarodni aerodrom - 31 km, Varna - oko 90 km. Selo ima školu, prodavnice i lepu crkvu na trgu. Putevi su asfaltni, ima centralni vodovod i kanalizaciјu, telefon i internet priključak.
Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, tako da vaš novac ne izgubi vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Broj spratova
3
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
157 m2
Zemljište
65 m2
Korisna površina
157 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
53 m2
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
1 km
Lekar
2 km
Kafana
2 km
Restoran
810 m
Bar
1 km
škola, vrtić
3 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00