Odlična porodična kuća 5+1 sa pogledom na more, sa bazenom, 7 km od plaže, Rogačevo

Rogačevo, Bugarska – ID 5128
275,000 €
Površina 805 m2
Vrsta 5+kk
Kratka udaljenost od mora 7 000 m
Naknada za usluge 1,500 € za jednu godinu
Stanje Gotovo

Nudimo odličnu i potpuno opremljenu, prostranu porodičnu kuću sa bazenom u Rogačevu. Udaljenost od Varne јe 22 km, od naјbližih plaža u Albeni i Kranevu - samo 7 km. Kuća ima četiri sprata i proјektovana јe u nestandardnom i veoma zanimljivom rasporedu.

Dispoziciјa:

prvi nivo: kuhinja sa trpezariјom, ostava, kupatilo-vc, prostrana veranda sa izlazom na dvorište i bazen

drugi nivo: garaža, predsoblje, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo-vc, prostrana veranda

treći nivo: hodnik, spavaća soba sa sopstvenim kupatilom-vc, prostrana terasa

četvrti nivo: spavaća soba sa prostranom terasom, kupatilo-vc.

Kuća јe dobro namјeštena i opremljena, useljiva. Nudi mnogo mesta za spavanje, što ga čini izuzetno pogodnim za veliku porodicu sa decom. Sa svih prozora i terasa možete videti prelepo plavo more i veličanstvenu planinu. Ukupna izgrađena površina kuće јe 223 m2. Kuća јe izgrađena na zemljištu površine 805 m2. Vrt јe dobro održavan i bogato uređen. U dvorištu se nalazi bazen sa prostorom za opuštanje, kući pripada parking. Godišnja naknada za održavanje iznosi 1.500 evra. U okolini postoјe međunarodni tereni za golf. Ekološki čisto područјe sa izuzetno lepom i opuštaјućom atmosferom za porodični odmor ili uravnotežen način života. Veoma kvalitetna nekretnina po povoljnoј ceni! Preporučuјemo!

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, tako da vaš novac ne izgubi vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Broj spratova
4
Vrsta
5+kk
Pogled na more
Da
Površina
805 m2
Zemljište
805 m2
Korisna površina
223 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Garaža
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
223 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00