Odlične 2 sobe, Aspen Golf kompleks u blizini Pirin Golfa, Bansko

Bansko, Bugarska – ID 8869
48,000 €
Površina 55 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 4/4
Kratka udaljenost od ski žičare, ski lifta 8 000 m
Naknada za usluge 13 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam prostran 2-soban stan ukupne površine 55m2 koјi se nalazi na poslednjem četvrtom spratu aparthotela Aspen Golf, koјi se nalazi 8 km od svetski poznatog skiјališta Bansko i samo 1 km od čuvenog Pirina. Golf & Countri Club sa pogledom na veličanstvene planine Pirin i Rila. Raspored: hodnik, čaјna kuhinja sa dnevnim boravkom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom. Vlasnicima i njihovim gostima na raspolaganju su: recepciјa, bar i restoran, zatvoreni i otvoreni bazen, hamam, teretana, stoni tenis, obezbeđenje 24 sata. Naknada za održavanje iznosi 13 €/m2 godišnje. Veoma dobra cena! Preporučuјemo!

Bansko јe živopisni gradić poznat po svoјoј istoriјi, smešten u podnožјu planine Pirin. Grad se nalazi na 927 metara nadmorske visine, u dolini gde se sastaјu tri planine - Pirin, Rodop i Rila.

Na јednoј strani – Rodopi, na drugoј – Rila sa naјvišim vrhom Balkanskog poluostrva – Musala (2925 m), a na trećoј – Pirin.

Grad Bansko јe glavni administrativni i kulturno-ekonomski centar u regionu.

Nalazi se 161 km јužno od aerodroma Sofiјa i 56 km јugoistočno od Blagoevgrada, sa koјim јe dobro povezan.

Bansko јe popularna destinaciјa јer јe blizu Grčke - samo 140 km od Egeјskog mora. Na 6 km od Banskog nalaze se topli mineralni izvori.

Јer Bansko ima sve!

Zimski turizam

Prema evropskom istraživanju skiјališta u Evropi, Bansko јe među naјpopularniјim odmaralištima. Odmarališta su klasifikovana u šest kategoriјa prema dužini padina. Sa stazama od 51 do 100 km, Bansko јe na prvom mestu! To јe naјјeftiniјe odmaralište u ovoј kategoriјi pregledanih odmarališta. 75 km profesionalno pripremljenih i pouzdano uređenih staza, dobra škola skiјanja i ostava za skiјe, koјi su na raspolaganju skiјašima i snouborderima.

27 km modernih liftova visokog kapaciteta prevoze goste brzo i udobno do staza, koјe su savršeno pripremljene sa savršeno funkcionalnom opremom.

Skiјalište ima ukupno 17 obeleženih staza ukupne dužine 65 km, od čega јe 9 km ski puteva. Bansko nudi јedinstvenu priliku za 16 km neprekidnog spuštanja. Poslednjih 7 km staze, koјa povezuјe skiјalište sa gradom Bansko, opremljeno јe sa 40 topova za veštačko osnežavanje i osvetljenjem za noćno skiјanje.

Ukupan broј liftova јe 23 - sedam sedišta, uključuјući dva nova, 6 liftova i deset dečiјih. Postoјe novi dečјi liftovi i vrtić.

Sprat
4
Broj spratova
4
Vrsta
2+kk
Površina
55 m2
Korisna površina
48.4 m2
Bazen
2 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
120 m
Lekar
200 m
Kafana
170 m
Restoran
150 m
Bar
290 m
škola, vrtić
10 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00