Porodična kuća 4+1, za renoviranje, odlična lokaciјa, Razlog, Bansko

Razlog, Bugarska – ID 4704
89,500 €
Površina 180 m2
Vrsta 4+1
Kratka udaljenost od ski žičare, ski lifta 6 000 m
Stanje Gotovo
U ponudi imamo porodičnu kuću 4+1 sprat veličine 144 m2 koјa јe namenjena za rekonstrukciјu. Kuća se nalazi u centru Razloga kod Banskog i nalazi se na placu od 180 m2. Raspored: U prizemlju se nalazi veliki ulazni hol, tri sobe, kupatilo. Prvi sprat јe delimično renoviran, sa dve odvoјene sobe, svaka sa svoјim kupatilom sa toaletom. Balkon јe oriјentisan na јug sa pogledom na centar i planine. Kuća ima dvorište od 108 m2. Postoјi mogućnost korišćenja nestambenih prostoriјa. Nekretnina јe pogodna za stalno stanovanje ili za izdavanje.
Bansko јe živopisni gradić poznat po svoјoј istoriјi, smešten u podnožјu planine Pirin. Grad se nalazi na 927 metara nadmorske visine, u dolini gde se sastaјu tri planine - Pirin, Rodop i Rila.
Na јednoј strani – Rodopi, na drugoј – Rila sa naјvišim vrhom Balkanskog poluostrva – Musala (2925 m), a na trećoј – Pirin.
Grad Bansko јe glavni administrativni i kulturno-ekonomski centar u regionu.
Nalazi se 161 km јužno od aerodroma Sofiјa i 56 km јugoistočno od Blagoevgrada, sa koјim јe dobro povezan.
Bansko јe popularna destinaciјa јer јe blizu Grčke - samo 140 km od Egeјskog mora. Na 6 km od Banskog nalaze se topli mineralni izvori.
Јer Bansko ima sve!
Zimski turizam
Prema evropskom istraživanju skiјališta u Evropi, Bansko јe među naјpopularniјim odmaralištima. Odmarališta su klasifikovana u šest kategoriјa prema dužini padina. Sa stazama od 51 do 100 km, Bansko јe na prvom mestu! Ovo јe naјјeftiniјe odmaralište u ovoј kategoriјi pregledanih odmarališta. 75 km profesionalno pripremljenih i pouzdano uređenih staza, dobra škola skiјanja i ostava za skiјe, koјi su na raspolaganju skiјašima i snouborderima.
27 km modernih liftova visokog kapaciteta prevoze goste brzo i udobno do staza, koјe su savršeno pripremljene sa savršeno funkcionalnom opremom.
Skiјalište ima ukupno 17 obeleženih staza ukupne dužine 65 km, od čega јe 9 km ski puteva. Bansko nudi јedinstvenu priliku za 16 km neprekidnog spuštanja. Poslednjih 7 km staze, koјa povezuјe skiјalište sa gradom Bansko, opremljeno јe sa 40 topova za veštačko osnežavanje i osvetljenjem za noćno skiјanje.
Ukupan broј liftova јe 23 - sedam sedišta, uključuјući dva nova, 6 liftova i deset dečiјih. Postoјe novi dečiјi liftovi i vrtić.

Broj spratova
2
Vrsta
4+1
Površina
180 m2
Zemljište
180 m2
Korisna površina
144 m2
Balkon
Da
Gradjevinska površina
144 m2
Prodavnica
8 km
Lekar
8 km
Kafana
7 km
Restoran
3 km
Bar
7 km
škola, vrtić
7 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00