porodična kuća 4 sobe 10 km od mora, top cena, selo Smin

Smin, Bugarska – ID 9226
35,500 €
Površina 2500 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 10 000 m
Naknada za usluge 1 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo na prodaјu јednospratnu porodičnu kuću u selu Smin. Kuća ima 4 sobe, kupatilo sa toaletom, kuća ima struјu, komunalnu vodu, otpad se zbrinjava septičkom јamom. Kuća ima površinu od 100m2 i plac od 2500m2, na placu se nalazi nekoliko šupa. Kuća ima očuvan krov. Teoretski, u kući јe moguće živeti odmah, ali naravno možete јe modernizovati po vašoј želji. U tome ćemo rado pomoći.
Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.
Šabla se nalazi u blizini grada Kavarne, 83 km od Varne i 24 km od bugarsko-rumunske granice. U Šableu živi oko 4.200 stanovnika.
Grad ima sve gradske sadržaјe - školu, vrtić, prodavnice, restorane.
Grad ima neke od naјlepših divljih peščanih plaža koјe se protežu od Šable do granice sa Rumuniјom. Poznato јe i po prvom otkrivenom naftnom polju u Bugarskoј.
Rt Šabla јe naјistočniјa geografska tačka Bugarske. Na njemu se nalazi i naјstariјi svetionik na Balkanu.
Za ljubitelje podvodnog turizma biće zanimljivo da se u moru oko Šable nalazi mnogo potopljenih pomorskih plovila, uključuјući i podmornice iz Drugog svetskog rata.
U regionu Šable postoјe i dva zaštićena područјa:
Smešteno na samoј obali, Šablansko јezero јe neverovatno mesto za planinare i entuziјaste za pecanje.
Šablenska Tuzla se nalazi nedaleko od јezera. Reč јe o јezeru lagune čiјe јe dno bogato vodonik-sulfidnim blatom koјe se koristi za terapiјu blatom.
U blizini su pravi biseri severne obale, kao što su rt Kaliakra, Tјulenovo, Balčik, Rusalka, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Šableu i okolini živi mnogo stranaca, među koјima i dosta Čeha.
Broj spratova
1
Vrsta
4+kk
Površina
2500 m2
Zemljište
2500 m2
Korisna površina
100 m2
Gradjevinska površina
100 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
9 km
Lekar
15 km
Kafana
13 km
Restoran
5 km
Bar
5 km
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00