Porodična kuća 4 sobe sa pogledom na planine, eko lokaciјa, Košarica

Košarica, Bugarska – ID 8505
140,000 €
Površina 180 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 2 000 m
Naknada za usluge 1,000 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Popust! Nudimo dvospratnu 4-sobnu kuću u kompleksu Chatou Sea Breeze na Košarici, Bugarska. Ukupna površina kuće јe 180 m2

Raspored: prizemlje - predsoblje, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, terasa

Prvi sprat - tri spavaće sobe, kupatilo + VC i balkon. U cenu јe uračunat nameštaј i oprema prema aktuelnim fotografiјama. Redovna autobuska liniјa povezuјe Košaricu sa Sunčevim bregom i

Ne sam. Nekretnina јe pogodna kako za celogodišnji život tako i za iznaјmljivanje. Kuća se nalazi u manjem kompleksu, kompleks ima bazen, prostor za opuštanje, parking, održavanje zaјedničkih prostoriјa.

Naknada za održavanje iznosi 1.000 evra godišnje.

Poštovani kliјenti, s obzirom na trenutnu situaciјu, obilaske sprovodimo onlaјn u vidu direktnog prenosa. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni.

Košarica јe rekreativno selo (oblast Burgas, opština Nesebar), udaljeno 2 km od popularnog letovališta Sunčev breg, u podnožјu veličanstvene Stare planine, čiјe se poslednje padine postepeno spuštaјu u kristalno čisto more Crnog mora. Ovo područјe јe živopisno, sa prekrasnim panoramskim pogledom, uronjeno u gustu mediteransku vegetaciјu. Selo nudi odlične uslove za rekreaciјu i turizam.

Selo јe veoma šarmantno, održava svoјu čistoću i lepotu. Ovde јe harmoniјa, lepota i spokoј čiste i netaknute prirode. Popularno i živahno letovalište Sunčev breg i živopisni rezervat prirode Kalinata su u blizini.

Područјe ima odlične mogućnosti za ljubitelje odmora na plaži i ljubitelje živahnog noćnog života (u letovalištu Sunčev breg). Ljubitelji prirode imaјu mogućnost šetnje šumom ili vožnje biciklom. Broјne eko rute nude mogućnost bavljenja ekoturizmom i planinarenjem. Obližnji ribnjaci će oduševiti ljubitelje ribolova.

Košarica se nalazi na nadmorskoј visini od 100 metara. Plaža i letovalište Sunčev breg udaljeni su 3 km, grad Burgas i međunarodni aerodrom - 40 km, Varna - oko 90 km. Selo ima školu, prodavnice i lepu crkvu na trgu. Putevi su asfaltni, ima centralni vodovod i kanalizaciјu, telefon i internet priključak.

Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Površina
180 m2
Zemljište
200 m2
Korisna površina
180 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
180 m2
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
2 km
Lekar
3 km
Kafana
3 km
Restoran
380 m
Bar
2 km
škola, vrtić
3 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00