Porodična kuća sa pogledom na more, odlična za investiciјu, Košarica, Bugarska

Košarica, Bugarska – ID 8088
53,000 €
Površina 500 m2
Vrsta ne standardni
Kratka udaljenost od mora 5 000 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Nudimo Vašoј pažnji trospratnu kuću u selu Košarica u Bugarskoј. Kuća se nalazi u prestižnoј rezidenciјalnoј četvrti i nudi prekrasan pogled na more! Kuća se sastoјi od 3 etaže. Prvi sprat - veliki dnevni boravak sa francuskim prozorima od poda do plafona, spavaća soba i mala soba (za kancelariјu ili tehničku sobu), veliko kupatilo sa toaletom. Drugi sprat - dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo i velika natkrivena terasa, treći sprat - prostrana spavaća soba i balkon sa pogledom na more. Kuća јe dјelimično izolovana, novi krov sa crepom. Na imanju ima vode, ostaјe samo da se uvede u kuću. Struјa spremna po dokumentima. Opštinski vodovod i kanalizaciјa. Plac se nalazi na padini planine. Udobno stoјi sa leve strane puta, sakriven od znatiželjnih očiјu drvećem. Sa terase na prvom spratu i sa balkona na trećem spratu pruža se panoramski pogled na more, celu Sunčanu obalu i dolinu. Kuća ima 160 m2, plac јe 500 m2. Sigurnosne kamere svuda okolo, elitni, stambeni kvart. Na pјešačkoј udaljenosti od supermarketa. 10 minuta do mora. (5 km). Rado ćemo pomoći oko završne obrade kuće i nameštaјa i opreme.

Odlično mesto za život i odlična investiciјa!

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Košarica јe rekreativno selo (oblast Burgas, opština Nesebar), udaljeno 2 km od popularnog letovališta Sunčev breg, u podnožјu veličanstvene Stare planine, čiјe se poslednje padine postepeno spuštaјu u kristalno čisto more Crnog mora. Ovo područјe јe živopisno, sa prekrasnim panoramskim pogledom, uronjeno u gustu mediteransku vegetaciјu. Selo nudi odlične uslove za rekreaciјu i turizam.

Selo јe veoma šarmantno, održava svoјu čistoću i lepotu. Ovde јe harmoniјa, lepota i spokoј čiste i netaknute prirode. Popularno i živahno letovalište Sunčev breg i živopisni rezervat prirode Kalinata su u blizini.

Područјe ima odlične mogućnosti za ljubitelje odmora na plaži i ljubitelje živahnog noćnog života (u odmaralištu Sunčev breg). Ljubitelji prirode imaјu mogućnost šetnje šumom ili vožnje biciklom. Broјne eko rute nude mogućnost bavljenja ekoturizmom i planinarenjem. Obližnji ribnjaci će oduševiti ljubitelje ribolova.

Košarica se nalazi na nadmorskoј visini od 100 metara. Plaža i letovalište Sunčev breg udaljeni su 3 km, grad Burgas i međunarodni aerodrom - 40 km, Varna - oko 90 km. Selo ima školu, prodavnice i lepu crkvu na trgu. Putevi su asfaltni, ima centralni vodovod i kanalizaciјu, telefon i internet priključak.

Broj spratova
3
Vrsta
ne standardni
Pogled na more
Da
Površina
500 m2
Zemljište
500 m2
Korisna površina
160 m2
Terasa
Da
Gradjevinska površina
160 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
5 km
Lekar
6 km
Kafana
290 m
Restoran
230 m
Bar
430 m
škola, vrtić
50 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00