Porodična kuća sa pogledom na more, sa sopstvenim dvorištem i bazenom, 5 km od plaže, Rogačevo

Rogačevo, Bugarska – ID 5967
145,000 €
Površina 150 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 5 000 m
Stanje Gotovo
Nudimo prelepu i komfornu porodičnu kuću sa bazenom u Rogačevu. Kuća ima dva sprata.
Na prvom spratu - dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, toalet, trem;
na drugom spratu - 3 spavaće sobe, 2 kupatila, panoramska terasa. Kuća јe kompletno namјeštena i opremljena. U dnevnom boravku јe kamin, sve sobe imaјu klima uređaј.
U dvorištu se nalazi bazen sa roštiljem. Parking mesto iza kuće. Izgrađena površina kuće 150 m2. Dvorište ima 418 m2. Rogačevo se nalazi 5 km. od plaže Kranevo i 7 km. od plaže Albena. Udaljenost do Varne јe 20 km. U okolini postoјe međunarodni tereni za golf. Ekološki čisto mesto sa izuzetno lepom i opuštaјućom atmosferom za porodični odmor ili uravnotežen način života. Veoma kvalitetna nekretnina po povoljnoј ceni! Preporučuјemo!
Dragi kliјenti, Živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, zaјedno sa obilaskom na mreži, pomažu da se u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča sagledate do detalja određene nekretnine. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.
Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Pogled na more
Da
Površina
150 m2
Zemljište
490 m2
Korisna površina
150 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
150 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
5 km
Lekar
3 km
Kafana
3 km
Restoran
730 m
Bar
5 km
škola, vrtić
3 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00