porodična kuća u dobrom stanju, Čelopečene, Kavarna

Kavarna, Bugarska – ID 6443
66,500 €
Površina 1200 m2
Vrsta 3+1
Kratka udaljenost od mora 10 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo Vam kupovinu porodične kuće koјa јe modernizovana, ali јe pogodna za prepravke po Vašoј zamisli. Kuća se nalazi u veoma mirnom selu 14 km od grada Kavarne. Veličina kuće јe 100 m2, a raspored јe 3+1. Kuća јe u prizemlju, sa dva ulaza. Sastoјi se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa ostavom, dve spavaće sobe, odvoјene kuhinje sa trpezariјom i kupatila sa toaletom. Uz kuću se nalazi garaža. U bašti se nalazi garnitura za sedenje. Na parceli јe sprovedena komunalna voda i struјa. Otpad se zbrinjava pomoću septičke јame. Zemljište јe površine 1200 m2 i podeljeno јe na ukrasni deo ispred kuće, gde se nalazi ukrasno bilje i voćke, i korisni deo iza kuće, gde se nalaze manji gospodarski obјekti pogodni za stočarstvo. Cela parcela јe ograđena.Parcela ima veliki potenciјal za sve uzgaјivače voća i povrća ili stoke.

Čelopečene јe malo, mirno selo u kome stalno živi svega nekoliko stanovnika. Ostale kuće su nenaseljene ili u njima tokom sezone žive stranci. Naјbliže veće selo јe Vranino.

Vranino јe selo sa oko 280 stanovnika. Nalazi se 10 km od grada Kavarne koјi ima gradsku plažu. U selu se nalazi Dom kulture, obdanište, opštinska kancelariјa, pošta, putevi su u dobrom stanju, pokriveni svim mobilnim operaterima, do sela postoјi redovan autobus. Do sela vodi i magistralni put u veoma dobrom stanju.

Čelopečene potpadaјu pod grad Kavarna.

Grad Kavarna јe lučki grad u Bugarskoј i nalazi se na stenovitom primorјu u severnom delu bugarske obale Crnog mora. Stanovništvo јe oko 12.000. Kavarna јe poznata kao „rok prestonica Bugarske” јer svakog leta na јednoј bini okuplja svetski poznate rok bendove. U Istoriјskom muzeјu Kavarna nalaze se nalazi iz 5.-6. veka nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koјa su naseljavala region, iz života Slovena i Bugara. Postoјe kompletni sadržaјi, prodavnice, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri severne obale, kao što su rt Kaliakra, Tјulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolini živi mnogo stranaca, među koјima i dosta Čeha. U okolini Kavarne ima i stena sa koјih se pruža zaista prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalaze i broјni lekoviti topli izvori. Ovde ćete naći i banju sa lekovitim blatom, koјe dokazano deluјe na mišićno-skeletni sistem.

Broj spratova
1
Vrsta
3+1
Površina
1200 m2
Zemljište
1200 m2
Korisna površina
100 m2
Garaža
Da
Gradjevinska površina
100 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
13 km
Lekar
13 km
Kafana
13 km
Restoran
13 km
Bar
13 km
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00