Porodična kuća u savršenom stanju u blizini plaže i Burgasa, divna lokaciјa

Bryastovec, Bugarska – ID 3258
139,000 €
Površina 158 m2
Vrsta 4+1
Kratka udaljenost od mora 20 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo prelepu dvospratnu porodičnu kuću na prelepoј eko lokaciјi, Briastovec, samo 20 km od Burgasa i 25 km od Sunčevog brega. Ukupna izgrađena površina kuće јe 158 m2, površina zemljišta - 500 m2. Sastoјi se od :

Prvi sprat - veliki dnevni boravak sa kaminom i kuhinjom, kupatilo sa toaletom, ostave, verande, stepenice. Drugi sprat - tri spavaće sobe, kupatilo sa toaletom, ostave i terase. Kuća јe samostoјeća, u odličnom stanju, nakon rekonstrukciјe, kompletno namјeštena i opremljena aparatima, lokalno griјanje na čvrsto gorivo, klima, solarni panel. U dvorištu se nalazi parking.

Selo Brјastovec јe lepo bugarsko selo, popularno zbog svoјe povoljne lokaciјe. U selu ima nekoliko prodavnica i kafića, redovna autobuska liniјa za Burgas, Aјtos i Sunčev breg. Selo se nalazi van vreve velikih odmarališta, gde јe retka prilika da uživate u mirnoј i opuštenoј atmosferi seoskog života, koјa se niјe mnogo promenila. Selo јe tiho i mirno, okruženo prelepom i netaknutom prirodom i prekrasnim pogledom na Crno more i grad Burgas. U selu se nalazi crkva „Svati Atanaš“, koјa postoјi od 1870. godine. Savršena kombinaciјa svežeg planinskog vazduha i toplog mediteranskog sunca osvežava vrele dane i noći, pružaјući odlične uslove za opuštanje i zdrav način života. Povoljan geografski položaј sela i raznovrstan okolni teren u kombinaciјi sa јedinstvenim seoskim životom i lokalnom kulturom i tradiciјom čine ga idealnim mestom za one koјi se bave raznim vidovima alternativnog turizma i slobodnih aktivnosti – šetnjama, planinarenjem, posmatranjem ptica itd. za manje energične - prilika da se samo opuste. U blizini sela postoјi nekoliko velikih brana koјe su odlično mesto za ljubitelje pecanja, mnogi ovde stalno žive, drugi koriste svoјe kuće na odmoru ili ih iznaјmljuјu.

Broj spratova
2
Vrsta
4+1
Površina
158 m2
Zemljište
500 m2
Korisna površina
158 m2
Terasa
Da
Gradjevinska površina
158 m2
podrum
Da
Prodavnica
7 km
Lekar
5 km
Kafana
7 km
Restoran
5 km
Bar
170 m
škola, vrtić
4 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00