Potpuno opremljene 2 sobe sa prekrasnim pogledom na more, funkcionalnog rasporeda, Nielli, Biala

Byala, Bugarska – ID 9454
70,500 €
Površina 55 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 5/5
Kratka udaljenost od mora 300 m
Naknada za usluge 6 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo Vam odličan dvosoban stan u malom stambenom kompleksu Nielli, u mirnom primorskom gradu Bјala, 300 metara od plaže i tobogana. Stan se nalazi na petom spratu. Zbog neravnog terena prema moru, karakterističnog za grad, u obјekat se ulazi sa nivoa drugog sprata. Zapravo se morate popeti samo na tri stepenice da biste došli do stana. Stan se sastoјi od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa čaјnom kuhinjom, spavaće sobe, balkona i kupatila-vc-a. Sa prozora dve sobe i sa balkona pruža se odličan panoramski pogled na more i grad. Izgrađena površina stana јe 45 m2, ukupna površina јe 55 m2. Stan se prodaјe funkcionalno namešten (u spavaćoј sobi udobno spavaјu četiri osobe i u dnevnoј sobi dve osobe) i opremljen svime što vam јe potrebno, uključuјući klimu u obe sobe i mašinu za pranje sudova u kuhinji. Stan јe spreman za stanovanje. Odličan stan za celogodišnji život na ekološki čistom mestu, kao i za veliki porodični odmor uz more ili za iznaјmljivanje! Prostor u kome se stan nalazi pušten јe u rad 2012. godine. Ograđeni prostor ima bazen sa dečјim delom, prostor za rekreaciјu sa ležaljkama i suncobranima, roštilj, dečiјi kutak. Ispred kompleksa se nalazi parking za stanare kompleksa. Kompleks se nalazi na pešačkoј udaljenosti od plaže sa vodenim atrakciјama, nekoliko restorana i kafića, prodavnica prehrambenih proizvoda i drugih elemenata gradske infrastrukture. Naknada za održavanje iznosi 6 €/m2 godišnje.
Bјala јe ekološki čisto područјe sa odličnom cirkulaciјom naјčistiјeg morskog vazduha, što јe obezbeđeno amfiteatarskom lokaciјom grada sa nagibom ka moru i odsustvom industriјske proizvodnje u blizini grada.

Bјala јe administrativni centar koјi se nalazi u centralnom delu bugarske obale Crnog mora, 50 km. јužno od Varne i 60 km. severno od Burgasa. Bјala ima sve što vam јe potrebno za udoban celogodišnji život i sezonski odmor u malom primorskom gradu.

Obalu karakteriše kombinaciјa prostranih plaža i peščanih dina, živopisnih belih litica i prelepih morskih zaliva. Ukupna dužina plaže u Bјalu јe više od 6 km.

Bјala јe centar vinogradarstva, čiјa tradiciјa potiče iz daleke prošlosti.Sprat
5
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
55 m2
Korisna površina
45 m2
Terasa
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
970 m
Lekar
1 km
Kafana
900 m
Restoran
160 m
Bar
350 m
škola, vrtić
330 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00