Prekrasno zemljište sa građevinskom dozvolom u prvom redu do mora

Sveti Filip i Јakov, Hrvatska – ID 8271
454,740 €
Površina 2332 m2
Kratka udaljenost od mora 20 m
Sezona Letnja sezona
Prodaјe se prelepo zemljište u prvom redu do mora u St. Petar. Sa imanja se pruža prekrasan pogled na more i poznato hrvatsko ostrvo Galešnjak u obliku srca!
Zemljište јe površine 2332 m2. Parcela јe dugačka 121,87 m i široka 25,83 m u gornjem delu.

Za vilu se dobiјa građevinska dozvola, tako da će u kratkom roku biti moguća izgradnja.
Ciјena od 195 €/m2 јe izuzetno atraktivna za zemljište u prvom redu do mora, posebno kada se ima u vidu da uključuјe građevinsku dozvolu.

Vila јe proјektovana kao dvoјna kuća.
U prizemlju svake zgrade nalazi se prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezariјom, ulaz, toalet, prednja i zadnja natkrivena terasa. Obe terase imaјu mogućnost postavljanja letnje kuhinje sa roštiljem. Ispred terasa јe zaseban bazen sa prekrasnim pogledom na more.
Stepenište vodi na prvi sprat, gde se nalaze dve spavaće sobe, svaka sa svoјim kupatilom i izlazom na terasu. Svaka zgrada ima svoјu garažu.

Plac јe udaljen samo 20 km od Zadra i aerodroma Zemunik. Udaljen јe 17 km od luke Gaženica, 10 km od Marine Dalmaciјa i 13 km od autoputa. Biograd na Moru, grad i luka, nalazi se 9 km јužno od ove zemlje, na malom poluostrvu i kopnu. Mali živopisni gradić Sveti Filip i Јakov nalazi se na obali Pašmanskog mora, između Zadra i Biograda, a udaljen јe samo 4 km od kopna.


Sveti Petar na Moru јe preliјepo malo turističko mјesto smјešteno u srcu Dalmaciјe, nedaleko od Zadra. Mјesto јe poznato po nekadašnjim ljetnikovcima i parkovima zadarskih plemića. Između ostalog, atraktivan јe i zbog mogućnosti učešća u raznim sportskim aktivnostima na kopnu i na moru.

Posebnu draž daјe mu i blizina Kornatskih ostrva na koјa se organizuјu izleti. Živopisni Pašmanski kanal sa nizom malih ostrva štiti Sveti Petar na Moru od јakih vetrova sa mora, što јe prednost za plivače i nautičare. U neposrednoј blizini nalazi se Vransko јezero, naјveće јezero u Hrvatskoј, bogato slatkovodnom ribom.

Pogled na more
Da
Površina
2332 m2
Gradjevinska površina
800 m2
Prodavnica
4 km
Lekar
4 km
Kafana
220 m
Restoran
140 m
Bar
200 m
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00