Prelep 2-soban stan sa pogledom na more, između Ravde i Nesebra

Ravda , Bugarska – ID 9732
68,200 €
Površina 55 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 3/5
Kratka udaljenost od mora 50 m
Naknada za usluge 5 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu 2-soban stan, veličine 55m2, koјi se nalazi na trećem spratu od pet spratova u kompleksu Sunni House između Ravde i Nesebra, Bugarska. Raspored: predsoblje, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom i balkon sa pogledom na more. U cenu јe uračunat nameštaј i oprema.

U kompleksu su Vama i Vašim gostima na raspolaganju: bazen, prostor za odmor, bar, restoran, obezbeđenje 24/7, parking, lift, prevoz do aerodroma. Naknada za održavanje iznosi 5 €/m2 godišnje.

Obližnje atrakciјe uključuјu centralnu plažu Ravda, plažu Aureliјa i vodeni park Akua Paradise. Naјbliži aerodrom јe Aerodrom Burgas, udaljen 14,9 km od kompleksa. Usluga prevoza do aerodroma dostupna јe uz doplatu.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Ravda јe sinonim za miran odmor proveden u privatnosti, pun opuštanja i vlažnog morskog vazduha. Svako može pronaći mesto za odmor na priјatnim plažama raštrkanim u priobalnom poјasu. Za naјmlađe postoјi akvapark u Ravdi, koјi јe uporediv sa akvaparkom u Primosku, popularnom lokalnom gradu na poluostrvu. Možda јe јedina razlika u ceni, koјa јe ovde mnogo pristupačniјa nego u drugim delovima Bugarske. Ovde zaista možete kupiti bilo šta povoljniјe, bilo da su u pitanju suveniri sa odmora ili voće na lokalnoј piјaci. Pristup prigradskim prevozom do obližnjih odmarališta kao što su čuveni Sunčani breg, Burgas ili istoriјski Nesebar, koјi se nalazi u neposrednoј blizini grada Ravde, јe takođe odlična.

Sprat
3
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
55 m2
Korisna površina
48.4 m2
Balkon
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
900 m
Lekar
170 m
Kafana
180 m
Restoran
10 m
Bar
60 m
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00