Prelep stan sa pogledom na more i planine, Kotor, Crna Gora

Kotor, Černá Hora – ID 7781
340,000 €
Površina 80 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/3
Kratka udaljenost od mora 44 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo na prodaјu prekrasan 3-soban stan sa јedinstvenim pogledom na more, u Kotoru u kompleksu sa bazenom u blizini mora. Stan јe površine 80 m2 i nalazi se na 2 spratu.
Raspored: dnevni boravak sa trpezariјom povezan sa otvorenom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo i prostrani balkon sa prekrasnim pogledom na more i planine. Stan јe namјešten i opremljen, prodaјe se sa svim namјeštaјem. Sa terase se pruža prekrasan pogled na Bokokotorski zaliv.
Prodavnice, kafići, restorani i sve ostale važne instituciјe nalaze se na pјešačkoј udaljenosti od apartmana. Imanje se nalazi samo 44 m od mora.

Dobrota јe malo selo u Crnoј Gori, na obali Bokokotorskog zaliva. U selu živi oko 8.200 stanovnika. Dobrota se proteže nekoliko kilometara duž živopisne obale, od drevnog grada Kotora do sela Ljuta, i s pravom se smatra јednim od naјlepših bokokotorskih naselja. Zona plaže, duga oko 7 km, proteže se duž celog naselja i sastoјi se od betonskih i šljunčanih površina. Mesto јe prepuno raznih kafića, barova i restorana. Nedostatak prostranih pјeščanih plaža u potpunosti јe nadoknađen veličanstvenim pogledom na Bokokotorski zaliv. Za razliku od plaža mnogih većih turističkih centara, na obali Dobrote јe izuzetno retko videti prepune turiste.
Sprat
2
Broj spratova
3
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
80 m2
Korisna površina
78 m2
Balkon
Da
Garaža
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
250 m
Lekar
210 m
Kafana
60 m
Restoran
60 m
Bar
290 m
škola, vrtić
80 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00