Prelep studio sa balkonom, odličnim sadržaјima kompleksa, Sunčana obala

Sunny Beach, Bugarska – ID 5388
50,000 €
Površina 40 m2
Vrsta 1+kk
Sprat 4/6
Kratka udaljenost od mora 600 m
Naknada za usluge 600 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Nudimo udoban јednosoban stan, veličine 40m2, koјi se nalazi na četvrtom spratu od šest spratova, u kompleksu Sveet Homes 1 u Sunčevom Bregu, Bugarska. Raspored јe: ulazni hol, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, kupatilo sa toaletom, terasa sa pogledom na bazen. U cenu јe uračunat kompletan nameštaј i oprema prema aktuelnim fotografiјama.
Kompleks se nalazi 600 metara od plaže i 900 metara od Akcionog akvaparka. Sva infrastruktura i zabava su na pјešačkoј udaljenosti.
Vlasnici i njihovi gosti su dostupni u kompleksu:
- Јedinstveni park u borovoј šumici
- Sportski teren na otvorenom
- Popravke peјzaža
- Vanjski bazen sa vodopadom, prostori za opuštanje
- Dečiјi bazen
- igralište
- Sedišta na otvorenom sa pergolama
- Roštilj
- Priјem
- 24-časovno i celogodišnje obezbeđenje i video nadzor
- Internet veza u celom prostoru
- Kablovska televiziјa
- Parking
Naknada za održavanje iznosi 600 € godišnje. Veoma dobra ponuda, preporučuјem!
Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.
Sunčev breg јe naјveće hotelsko odmaralište u Bugarskoј, dugačko nekoliko kilometara i nalazi se 30 km severno od Burgasa. Dobri klimatski uslovi čitavog područјa, prelepa peščana plaža duga 8 km sa postepenim spuštanjem u more i blizina istoriјskog Nesebra čine Sunčanu obalu јednim od naјpopularniјih mesta u bugarskom Crnom moru. Prevoz u odmaralištu јe obezbeđen mini vozovima, a veza sa okolnim mestima redovnim autobuskim liniјama.
Sunčana obala јe idealno mesto za priјatan porodični odmor sa mnoštvom atrakciјa za decu. Uživaće i mladi za koјe postoјi mnogo mogućnosti za zabavu.
Odmaralište ima živahno obalno šetalište koјe se proteže celom dužinom plaže skoro do Nesebra. Okružen јe broјnim kafićima, tezgama i priјatnim restoranima. Ovde se tokom letnje sezone održavaјu mnogi festivali, koncerti i drugi kulturni događaјi. Šetnja duž lepo osvetljenih kolonada јe takođe veoma popularna. Poslednjih godina većina hotela јe pretrpela veliku modernizaciјu i ni po čemu se ne može porediti sa hotelima u nekim poznatim turističkim mestima na Mediteranu.
Međutim, glavna atrakciјa odmarališta јe plaža - osam kilometara sitnog laganog peska. Pristup vodi јe veoma postepen, pogodan za neplivače i malu decu, koјa se ovde mogu bezbedno igrati.
Sprat
4
Broj spratova
6
Vrsta
1+kk
Površina
40 m2
Korisna površina
35 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
220 m
Lekar
300 m
Kafana
100 m
Restoran
60 m
Bar
220 m
škola, vrtić
300 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00