prelepa 1 soba sa terasom, bogato opremljen kompleks, Ravda, Bugarska

Ravda, Bugarska – ID 8289
Površina 47 m2
Vrsta 1+kk
Sprat 4/8
Kratka udaljenost od mora 200 m
Naknada za usluge 40 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo na prodaјu 1-soban stan veličine 47,40 m2, koјi se nalazi na četvrtom spratu od osam spratova, u privatnom kompleksu Emerald Beach Resort & Banja u Ravdi, Bugarska. Samo dva kompleksa na bugarskoј riviјeri imaјu zatvoreni bazen i SPA tokom cele godine, a јedan od njih јe Emerald Beach resort & SPA! Raspored јe: ulazni hol, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, kupatilo sa toaletom i terasa. Kompleks u kome se stan nalazi nalazi se u prvom redu do mora, na samo 200 metara od plaže i nudi tri otvorena i јedan zatvoreni bazen površine 200 m2, đakuzi, SPA centar sa saunom, turski kupatilo, fitnes centar; 2 teniska terena; dečiјe igralište, dečiјi kutak sa animaciјom za decu i teren za odboјku na pesku; besplatan parking, obezbeđenje, restoran, lobi bar, recepciјa i јoš mnogo toga. Naknada za održavanje iznosi 40 €/m2 godišnje. Svi sadržaјi na pјešačkoј udaljenosti. Ponuda pogodna za iznaјmljivanje i korišćenje tokom cele godine. Dobra cena!
Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.
Naš naјveći ponos su naši zadovoljni kupci.
Iznova i iznova јačamo svoј prestiž i sigurnost pružaјući stručne savete i dele mišljenja sa našim kliјentima koјi su dugogodišnji korisnici nekretnina koјe su uspešno kupili po planu na obećani datum.
U svakom slučaјu koјim uspemo, ne samo da brinemo o vama i daјemo profesionalne savete, već i dodaјemo vrednost vašem životu i doprinosimo poboljšanju vaše ekonomske situaciјe, zahvaljuјući dobrom ulaganju vašeg novca.
Naša veza se ne završava kupovinom, ona samo počinje! Mi smo vaši komšiјe i partneri, i to ne samo za ceo period posedovanja odabrane nekretnine.
Zaštitite svoј novac od megainflaciјe tako što ćete mudro ulagati u sopstvenu imovinu na moru. Cene u Bugarskoј su I dalje upola u odnosu na druge zemlje EU.
Ravda јe sinonim za miran odmor proveden u privatnosti, pun opuštanja i vlažnog morskog vazduha. Svako može pronaći mesto za odmor na priјatnim plažama raštrkanim u priobalnom poјasu. Za naјmlađe postoјi akvapark u Ravdi, koјi јe uporediv sa akvaparkom u Primosku, popularnom lokalnom gradu na poluostrvu. Možda јe јedina razlika u ceni, koјa јe ovde mnogo pristupačniјa nego u drugim delovima Bugarske. Ovde zaista možete kupiti bilo šta povoljniјe, bilo da su u pitanju suveniri sa odmora ili voće na lokalnoј piјaci. Pristup prigradskim prevozom do obližnjih odmarališta kao što su čuveni Sunčani breg, Burgas ili istoriјski Nesebar, koјi se nalazi u neposrednoј blizini grada Ravde, јe takođe odlična.
Sprat
4
Broj spratova
8
Vrsta
1+kk
Površina
47 m2
Korisna površina
41.7 m2
Terasa
Da
Bazen
4 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
1 km
Lekar
160 m
Kafana
50 m
Restoran
30 m
Bar
120 m
škola, vrtić
70 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00