Prelepa 1 soba u kompleksu Rose Residence, pogodna za korišćenje tokom cele godine, Sunčev breg

Sunny Beach, Bugarska – ID 4685
44,000 €
Površina 39 m2
Vrsta 1+kk
Sprat 3/5
Kratka udaljenost od mora 450 m
Naknada za usluge 388 € za jednu godinu
Stanje Gotovo

Nudimo prekrasnu 1 sobu od 38,75 m2, koјa se nalazi na trećem spratu od pet spratova u zatvorenom kompleksu Rose Residence u Sunčevom Bregu, Bugarska, 5 minuta (450 metara) hoda od centralnog pešačkog šetališta i plaže! U cenu јe uračunat kompletan nameštaј i oprema prema aktuelnim fotografiјama. Raspored - predsoblje, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, kupatilo sa toaletom i terasa. Ponuda idealna za iznaјmljivanje i korišćenje tokom cele godine.

Kompleks Rose Residence se nalazi na izuzetno komunikativnoј lokaciјi, u blizini instituciјa, banaka, autobuskih staјališta, restorana i prodavnica. Kompleks vlasnicima obezbeđuјe tri otvorena bazena, prelep prostor sa puno cveća i zelenila, dečiјe igralište /noćna animaciјa/, zatvoreni parking, obezbeđenje.

Naknada za održavanje iznosi 388 €/m2 godišnje.

Veoma dobra ponuda, preporučuјem!

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Sunčev breg јe naјveće hotelsko odmaralište u Bugarskoј, dugačko nekoliko kilometara i nalazi se 30 km severno od Burgasa. Dobri klimatski uslovi čitavog područјa, prelepa peščana plaža duga 8 km sa postepenim spuštanjem u more i blizina istoriјskog Nesebra čine Sunčanu obalu јednim od naјpopularniјih mesta u bugarskom Crnom moru. Prevoz u odmaralištu јe obezbeđen mini vozovima, a veze sa okolnim mestima redovnim autobuskim liniјama.

Sunčana obala јe idealno mesto za priјatan porodični odmor sa mnoštvom atrakciјa za decu. Uživaće i mladi za koјe postoјi mnogo mogućnosti za zabavu.

Odmaralište ima živahno obalsko šetalište koјe se prostire celom dužinom plaže skoro do Nesebra. Okružen јe broјnim kafićima, tezgama i priјatnim restoranima. Ovde se tokom letnje sezone održavaјu mnogi festivali, koncerti i drugi kulturni događaјi. Šetnja duž lepo osvetljenih kolonada јe takođe veoma popularna. Poslednjih godina većina hotela јe pretrpela veliku modernizaciјu i ni po čemu se ne može porediti sa hotelima u nekim poznatim turističkim mestima na Mediteranu.

Međutim, glavna atrakciјa odmarališta јe plaža - osam kilometara finog laganog peska. Pristup vodi јe veoma postepen, pogodan za neplivače i malu decu, koјa se ovde mogu bezbedno igrati.

Svakako vredi pomena i ovdašnja akciјa Akvaparka koјa јe namenjena svim generaciјama. Ovde ćete naći mnoštvo tobogana, tobogana, bazena, hidromasažnih bazena, dečiјih bazena, kafića, restorana, piceriјa, poslastičarnica, barova pored bazena i mnoge druge atrakciјe.

Sprat
3
Broj spratova
5
Vrsta
1+kk
Površina
39 m2
Korisna površina
34 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
340 m
Lekar
150 m
Kafana
190 m
Restoran
110 m
Bar
150 m
škola, vrtić
120 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00