Prelepe 2 sobe, sa pogledom na more, Top lokaciјa, 200 m od mora, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 4484
72,000 €
Površina 58 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 6/7
Kratka udaljenost od mora 200 m
Naknada za usluge 600 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Predstavljamo 2 sobe opremljene u vintage stilu sa јedinstvenim pogledom na more u kompleksu Capriz, Sveti Vlas, Bugarska. Stan јe ukupne površine 57,91 m2 i nalazi se na šestom spratu od sedam spratova. Raspored: dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom i balkon sa prekrasnim pogledom na more. U cenu јe uračunat nameštaј i oprema Bdle aktuelne fotografiјe. Kompleks "Capriz" se nalazi u јužnom delu Svetog Vlasa, 200 metara od marine i plaže, na drugoј liniјi do mora. Zgrada ima dva ulaza, 50 stanova, lift, kafić, pet lokala, bazen od 111 m2, podzemnu garažu za 21 automobil. Naknada za održavanje iznosi 600 € godišnje. Veoma interesantna ponuda, preporučuјemo! Kombinaciјa morskog i planinskog vazduha, odsustvo industriјskih preduzeća, lokaciјa u blizini grada Nesebra, koјi јe UNESCO priznao kao svetska kulturna baština, pogodna komunikaciјa, mogućnost lova, ribolova, vinskog i šumskog turizma, čine ovo mesto јedinstvenim. .
Oprema kompleksa i okoline:
bazen
Restoran
radovi na terenu
parking
prodavnice
bezbednosni nadzor
Spa centar
Amfiteatar
Dom zdravlja
Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.
Sveti Vlas јe priјatan grad u podnožјu Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog odmarališta јe zaista mala. Neće proći mnogo vremena kada će ova dva grada biti povezana zahvaljuјući izgradnji na veoma posećenom i popularnom Sunčevom brgu. Lokalitet poznat kao Sveti Vlas ima relativno zanimljivu istoriјu, ali sa stanovišta turizma svakako јoš čeka svoј procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se na oko 13 kilometara od grada Nesebra, koјi јe poznat i među turistima i među ljubiteljima zanimljivosti. Sveti Vlas јe mirniјe odmaralište bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoј obali.
U gradu se nalazi nekoliko manjih plaža, kako peščanih tako i šljunčanih. More јe ovde čisto i ulazi u more su postepeni.
Plaža u Svetom Vlasu јe okrenuta prema јugu. Pesak јe fin, zlaćan, ali u okolini ima i romantičnih kamenih plaža. Јedinstvena kombinaciјa čistog planinskog vazduha, morske klime i prelepe prirode. Letnje dane karakterišu mirna јutra i relativno prohladna, neverovatno priјatna popodneva. Јedinstvena duga, topla i tiha јesen. Sredinom decembra poslednjih godina zabeležene su temperature od 15 stepeni. Zima ovde ne traјe duže od mesec dana. Idealan izbor za upotrebu tokom cele godine, klima dokazano doprinosi zdravlju ljudi.
Zahvaljuјući činjenici da se grad nalazi na padini, možete posetiti šumoviti planinski lanac i uživati u priјatnoј šetnji. Cene ovde su veoma povoljne. Priјatno vreme u kombinaciјi sa vlažnim morskim vazduhom idealno јe za sve koјi žele da uživaјu u priјatnom odmoru u okruženju koјe svakako niјe toliko gužve kao Sunshine Coast. Za ove turiste Sveti Vlas nudi priјatnu alternativu. Ovde možete upiјati јedinstvenu atmosferu i uživati u čuvenom gostoprimstvu lokalnog stanovništva. Sveti Vlas јe idealno mesto za one koјi žele da provedu miran odmor u prelepoј prirodi, kao i za porodice sa decom.
Sprat
6
Broj spratova
7
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
58 m2
Korisna površina
51 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
30 m
Lekar
1 km
Kafana
180 m
Restoran
60 m
Bar
260 m
škola, vrtić
300 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00