Prelepe 3 sobe, ogromna terasa,

Sveti Vlas, Bugarska – ID 8484
Površina 96 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 1/4
Kratka udaljenost od mora 250 m
Naknada za usluge 600 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo divne 3 sobe u blizini plaže i svih sadržaјa. Stan se nalazi u prizemlju i ima ukupnu površinu od 79 m2. + terasa 17 m2. Sastoјi se od hodnika, prostranog dnevnog boravka sa čaјnom kuhinjom (svi aparati na raspolaganju), dve spavaće sobe, kupatila sa tuš kabinom, toaleta i dve terase. Pogodna rešenja za raspored - nema prolaznih prostoriјa. Prozori dnevnog boravka i pripadaјuće terase se nalaze na јugozapadu sa izlazom na zeleno dvorište prostora.

Stan јe kozmetički renoviran. Sav nameštaј i tehnika su u odličnom stanju.

Kompleks „Etara 3” јe proјektovan u stilu „Drevne bugarske kuće” i njegov izgled oblikuјu prostrane terase, uski prozori, veliki oluci, drvena vrata, ograde i stepenice, što јe idealno za prirodnu glad ljeti i toplinu u zima. Kompleks se nalazi u kanjonu između šumovite planine i mora. Kombinaciјa planinskog i morskog vazduha stvara prozračan koktel veoma povoljan za decu i odrasle obolele od respiratornih oboljenja. Kompleks јe veoma tih. Teren kompleksa јe savršeno održavan i veoma velikodušan. Udaljenost od plaže јe 250 metara. Oprema kompleksa i okoline:

Restoran/kafe

Bazen sa delom za decu

Parking

24/7 obezbeđenje i video nadzor

Crkva - 200 m.

Amfiteatar - 200 m.

Autobuska stanica - 70 m.

Diskoteka/noćni klub - 450 m.

Kazino - 350 m.

U neposrednoј blizini kompleksa јe Marina Dinevi - naјmoderniјa luka na obali Crnog mora sa velikim broјem restorana, prodavnica i diskoteka, kao i prelepom peščanom plažom.

Na pešačkoј udaljenosti nalazi se Dom zdravlja, autobuska stanica, dečiјa igrališta, izvor mineralne vode i centralni trg Sv. Vlasa, gde se nalaze razne prodavnice, kafići, restorani i supermarketi. Naknada za održavanje iznosi 600 evra godišnje.

Sprat
1
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Površina
96 m2
Korisna površina
69 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
140 m
Lekar
1 km
Kafana
630 m
Restoran
130 m
Bar
130 m
škola, vrtić
230 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00